Afrika melyik országában élnétek legszívesebben?
Figyelt kérdés
És melyik városban?2023. jan. 4. 15:41
A kérdező szavazást indított:
Nigéria
Egyiptom
Dél Afrikai Köztársaság
Marokkó
Szenegál
Algéria
Tunézia
Kenya
Kamerun
Más
20 szavazat
1/12 anonim válasza:
Dél-Afrikai Köztársaság vagy Namíbia.
2/12 anonim válasza:
[link] Bármelyik.
Látom Dél-Afrika milyen népszerű itt. Jó utat! >:) (Tele van primitív, lázongó, feka bűnözővel.)
3/12 anonim válasza:
2
Két évig éltem ott kicsit jobban tudom, hogy mi van ott, mint te. Egyik legjobb hely a világon. Van pér gázos város, de Magyarországon sem mászkálok Ózdra meg az ország keleti felébe mert tudom, hogy putri.
4/12 anonim válasza:
3. Ja! Így Mexikó, meg Kolumbia sem rossz.
5/12 anonim válasza:
3-as, bakker, azért Ózd meg úgy általában Kelet-Magyarország ne legyen már egy kategória a dél-afrikai gettókkal. Nyilván nem túl vidám helyek, de az erőszakos bűncselekmények aránya e helyeken is minimális és ami van, az sem gyanútlan idegenek ellen kerül elkövetésre.
6/12 anonim válasza:
5. Az megvan, mikor egy cigány-jogi képviselő csaj, aki szintén cigány, lement oda egy segítő előadásra, és mire végzett lelopták a dísztárcsáit? :)
9/12 anonim válasza:
Ha számítanak a turizmusból élő szigetek is, akkor Mauritius vagy Seychelles-szigetek. Ha nem, akkor egyértelműen Namíbia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!