Egyesült Államokra milyen COVID oltási szabályok vonatkoznak jelenleg beutazáskor? Hol lehet ennek utána járni?
Figyelt kérdés
Tavasszal szeretnék repülni az USA-ba egy hétre. 2021-ben felvettem a Pfizer oltás első és második adagját is, emlékeztető oltáson azonban nem voltam. Hol tudnék érdeklődni arról, hogy mik a jelenlegi beutazási szabályok? Hogy megfelel-e a régi igazolványom vagy szükséges-e új oltást felvennem?2023. márc. 7. 12:52
3/10 anonim válasza:
Most miért pontozták le a kettest? Ha fel tudod mutatni, hogy megkaptad a két oltást, akkor elég. Én is így voltam kint.
5/10 anonim válasza:
Elég a két Pfizer, nem kell harmadik.
6/10 anonim válasza:
Azért a pontos feltételeket a konzulátuson szerezd, mert az USA-ban nem fogják díjazni, ha a GYK-ra hivatkozol.
De mondjuk tavaly tavasszal semmi se kellett. Oltásom ugyan volt, de senkit se érdekelt.
8/10 anonim válasza:
Minimum 28 fájzer,54 asztra zenekar,15 szputynyik és 79 modernizáló kell a bejutáshoz.Nem lehet csak úgy bemenni senkiföldjére.
9/10 anonim válasza:
Leírom az igazat, hogy elég a két pfizer és lepontoznak a francba. Bszrás :D
10/10 anonim válasza:
Februárban voltam Chicagoban. Az az oltási igazolás amit két Pfizer után adtak elég. Nem kell harmadik oltás, új oltás, új igazolvány. A légitársaság kérheti, de az USA-ba belépéskor már senki nem foglalkozik vele. Úgy tudom, hogy májusban valamikor el fogják törölni az összes korlátozást, ezt már bejelentették. ESTA-d legyen rendben.
Meg a link amit az #1 adott az jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!