Az Orlandoi DisneyWorld-öt (Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios) be lehet járni egy nap alatt?
Figyelt kérdés
2017. szept. 4. 12:20
1/7 anonim válasza:
Attól függ, mit szeretnél. Ha mindegyik attrakciót ki szeretnéd próbálni, és nem akarod végigrohanni a parkot akkor nem.
Ha hétvégére hagyod akkor meg tuti nem.
2/7 anonim válasza:
Ha a Párizsi disneylandböl indulok ki akkor tuti nem. Az Orlandoiban nem jártam, de nagyobb mint a Párizsi. Mi a Párizsiban 3 teljese napot töltöttünk, és a két parkra nem volt elég az idö. Ùgy tudom, hogy Orlandoban is rengeteget kell várni, mi Párizsba egy egy atrakcióra 40 perceket vártunk...
3/7 D. Brasco válasza:
Egy nap alatt teljesen felejtos
4/7 anonim válasza:
nem. vagyis de, de akkor csak rohanás az egész. Mi szeretünk komótosan nézelődni. Egy-egy attrakcióra volt hogy fél órát is sorban kellett állni, arról nem is beszélve hogy nem tudom hány éves gyerekkel mennétek, de egy 5-6 éves is elfárad kora délutánra, így utána már csak nyűglődik. Én is két-három napot mondanék, inkább hármat.
5/7 anonim válasza:
Jártam néhányszor Orlandóban.
A Disney World hihetetlen méretű és teles tele van lenyűgöző látványosságokkal.
Ha semmire sem ülsz fel, akkor sem tudod bejárni egyetlen nap alatt!
Nem véletlenül vannak belül szállodák, és árulnak hetijegyeket.
6/7 anonim válasza:
Én jártam az Orlandóiban is. Ez a legjobb. Előre meg kell tervezni a látogatásokat mert mindenhol rengeteget kell várni, hogy felülhess az attrakciókra.A sorba állásokkal telik el a legtöbb idő. Epcot Center első sorban felnőtteknek érdekes, A Magic Kingdom a gyerekeké de én is nagyon élveztem. Ottjártamkor MGM studios volt aktuell, Disney Studios szvsz. hasonló lehet. A délutáni felvonulás csodás.Érdemes egy jobb fényképező gépet vinni, a teló cam nem megfelelő. Memória kártya szükséges sok GB-vel!
7/7 anonim válasza:
Ajanlatos az un. "fast pass"-t venni aminek elkerik az arat de soron kivul szallhatsz fel barmire az egez parkban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!