Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Melyik a kedvenc államod az...

Melyik a kedvenc államod az USA-ból? Melyikben voltár már?

Figyelt kérdés

2023. febr. 20. 19:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
97%
Alsdzka. Ott kedvességből adnak sapkát, sálat, kesztyűt a vándornak.
2023. febr. 21. 22:07
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Ahol jártam: California, Arizona, Nevada, Új-Mexikó, Utah, Colorádó, Wyoming, Montana, Idaho, Oregon, illetve Florida.

A kedvencem: Montana. Az Amerikaiak körében Montana (főleg a Nyugati, hegyvidéki része) egy életérzés. A tipikus világtól távoli, erdős, hegyes, eldugott hely, ahol kevés az ember. Egyszóval a vidéki, hegyi élet legtipikusabb állama.

2023. febr. 24. 15:09
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
A màsodik legjobb Dakota
2023. febr. 24. 21:29
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Idáig csak Floridában voltam, ami tetszett nagyon. Észak-Karolinában csak reptéri átszállásom volt.

Egyébként amire kíváncsi vagyok és tetszik az Texas, Georgia, Karolina (észak és dél), Pennsylvania és a főváros

2023. febr. 26. 18:56
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

Én voltam a keleti és a nyugati parton is.

New York nagyon tetszett,ráadásul Halloweenkor voltam,amivel egy régi álmom teljesült-lenyűgöző v a sok profi jelmez.

Tavaly nyáron végre eljutottam Kaliforniába,azon belül Friscoba,Vegasba és L.A.be.Bár San Franciscot vártam a legjobban,a szeles idő miatt annyira nem jött be,viszont Vegas annál inkább-bírtam a nagy csillogást és nyüzsit,és életem egyik legjobb gyorskajáját ettem egy noname büfében a hotelben-ami persze éjjel nappal nyitva v-nem véletlen a sok dagadt amcsi:D

Bár sokan utálják az amerikaiakat,az átlag amcsi kedves és segítőkész,de az idióta fegyvermániájuk miatt nem tudnék ott élni-bár ez nem v kérdés!:)

2023. márc. 2. 17:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15

Vegas Nevadaban van, nem Kaliforniaban.

2023. márc. 3. 07:23
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Aleska
2023. márc. 3. 07:57
 18/19 anonim válasza:
100%
Kentucky
2023. márc. 19. 17:47
 19/19 anonim válasza:
100%
Alaszkában voltam, az nagyon tetszett, oda még költöznék is.
2023. máj. 6. 19:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!