Melyik a kedvenc államod az USA-ból? Melyikben voltár már?
Ahol jártam: California, Arizona, Nevada, Új-Mexikó, Utah, Colorádó, Wyoming, Montana, Idaho, Oregon, illetve Florida.
A kedvencem: Montana. Az Amerikaiak körében Montana (főleg a Nyugati, hegyvidéki része) egy életérzés. A tipikus világtól távoli, erdős, hegyes, eldugott hely, ahol kevés az ember. Egyszóval a vidéki, hegyi élet legtipikusabb állama.
Idáig csak Floridában voltam, ami tetszett nagyon. Észak-Karolinában csak reptéri átszállásom volt.
Egyébként amire kíváncsi vagyok és tetszik az Texas, Georgia, Karolina (észak és dél), Pennsylvania és a főváros
Én voltam a keleti és a nyugati parton is.
New York nagyon tetszett,ráadásul Halloweenkor voltam,amivel egy régi álmom teljesült-lenyűgöző v a sok profi jelmez.
Tavaly nyáron végre eljutottam Kaliforniába,azon belül Friscoba,Vegasba és L.A.be.Bár San Franciscot vártam a legjobban,a szeles idő miatt annyira nem jött be,viszont Vegas annál inkább-bírtam a nagy csillogást és nyüzsit,és életem egyik legjobb gyorskajáját ettem egy noname büfében a hotelben-ami persze éjjel nappal nyitva v-nem véletlen a sok dagadt amcsi:D
Bár sokan utálják az amerikaiakat,az átlag amcsi kedves és segítőkész,de az idióta fegyvermániájuk miatt nem tudnék ott élni-bár ez nem v kérdés!:)
15
Vegas Nevadaban van, nem Kaliforniaban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!