Ha tehetnéd, elköltöznél Kanadába vagy az Egyesült Államokba?
Ha igen, melyik államba, és miért?
Mit jelent számodra az "amerikai életérzés"?
USA-ban elek.
Ha megtalalod a boldogsagod akkor lehetsz Magyarorszagon is boldog, de ha nem, akkor USA-ban sem fogod magad jol erezni.
A megelhetes nagyon nehez ha nincs valami jo diplomad.
Ha Magyarorszagon lett volna egy nagyon jo parkapcsolatom akkor maradtam volna, viszont anno itt talalt ram a szerelem
Én mindenképp! Sőt, egy időben egyik legnagyobb álmom volt, amit mostanra kezdek feladni sajnos, mert lehetetlennek tűnik... De! Ha mégis adódna lehetőség, két perc múlva itt se lennék.
LA és NY voltak a kedvenceim, mikor kinn voltam, illetve Kanadában sajnos nem voltam még, de ott mindenképpen az angol rész érdekelne. (Franciául nem beszélek.)
Egy időben nagy álmom volt kiköltözni Floridába, annak idején még meg is tehettem volna.
Amúgy már többször is jártam ott, de végül nem fogott meg annyira, hogy letelepedjek.
Ráadásul jött a nagy felismerésem, hogy és innen -ahogyan eddig is- bármikor ki tudok menni pár hétre az USA-ba, ha úgy tartja a kedvem.
Viszont egyetlen olyan kitelepült magyart sem ismerek, aki anyagilag megengedheti, hogy bármikor rendszeresen hazajöjjön.
Kanadában éltem 10 évet,nemrég jöttem haza,egyfajta honvágy és életérzés miatt.
Kinn házasodtam tanulni mentem ki.
Feleségemmel fél évet töltünk itthon a szülőktől örökölt házamban, majd utazunk vissza nyár vége felé.
Mielőtt kiköltöztem sokat gondolkodtam melyik ország és azon belül melyik terület lenne a legjobb.
Aztán nem tudtam dönteni az Univerzumra bíztam magam.
Jött egy lehetőség hogy kitudtam menni tanulni Kanadába,így éltem ezzel a lehetőséggel.Ott ismertem meg a feleségem is, Toronto után Saskatchewan tartomány egyik hatalmas búzatermelő vidékére,ahol olyan hatalmas rach,farmok vannak hogy kocsival néha 10-20 percig megyünk mire egyiknek vége,plusz a végeláthatatlan búzamezők,gabonasilók.
Olyan természetközeliséget ad ez a környék, amit itthon elképzelni sem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!