Ha Amerikába akarok menni egyetemre MIAMI jó választás?
Figyelt kérdés
Tudtok jobb helyet ahol egyetemet végezhetnék?
Ja és ott is szeretnék majd élni és dolgozni.
Mert tom van még New York Washington...stb, csak én anyira nem szeretem a zsufolt városokat.
Mit gondoltok?
2008. dec. 24. 11:04
11/17 anonim válasza:
Azért nincs bűnügyi nyomozó szak (gondolom én) amiért nincs bírói szak , vagy miniszter szak, meg államtitkár szak stb... Ugyanis ezek foglalkozások, tehát diploma után lesz belőled bíró, vagy miniszter stb... :D
De ugye nem azért akarsz Miami-ban tanulni, mert annyira bejön a CSI? :D
12/17 anonim válasza:
Sima rendőrtisztit kell végezned előbb, csak utána lehetsz "bűnügyi nyomozó". Ehhez rengeteg kapcsolat és pénz kell majd.
13/17 A kérdező kommentje:
Mért kéne hozzá rengeteg pénz?
2009. jan. 4. 12:27
14/17 anonim válasza:
azért mert ha szépen tudsz mosolyogni attól még nem vesznek fel :)
15/17 anonim válasza:
nem tudom vannak-e itt egyetemek, de Pittsburg, Cleveland, Minnesota, Illinois, Denver, vagy St. Louis. Én ezek közül szeretnék valamelyikbe menni. Amúgy poén, hogy elkezdtem kitölteni a free visa lottót :D beírtam az adataimat, next, aztán meggondoltam magam és mégséztem az egészet (szóval nem mentem el a pályázásig) másnap este hívtak a nagykövetségből :D:D
16/17 anonim válasza:
ja igen, nem írtam le, hogy miért ! ezek a városok csendesek, és főleg pittburg, hasonlóbbak az amerikai idilli képekhez, mint a valóság. Amolyan átmenet a valós-valóság, és a nem valós valóság között, vagy nem is tudom. :D
17/17 anonim válasza:
Miami is "zsúfolt" ha így vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!