Ha kiutazok New Yorkba turistaként, honnan fogják tudni hogy nem repülök haza?
Vannak kinn ismerősök, ők mondták hogy ők is kijöttek,azt kinn maradtak.
Ha véletlen valahogy észreveszik, tudni fogják hol keressenek?
Hatalmas az ország,mondhatom hogy szerettem volna bejárni az egészet és nem vettem észre hogy mikor kéne visszarepülnöm.
Onnan fogják tudni, hogy az erre kiképzett emberek a reptéren rád néznek és olvasnak minden mozdulatodból.
Pl. látják, hogy csóró vagy,
nincsen jegyed visszafelé,
nincsen hotel foglalásod,
nincsen elegendő pénzed
stb...stb...
1
Ha nincs jegye visszafelé akkor ESTA-t sem kapja meg.
Milyen jo otlet!
Soha nem lesz legalis munkad, nem lesz egeszsegbiztositasod, jogositvanyod, es ha egyszer elkapnak (marpedig elkapnak), akkor kitiltanak 10+ evre vagy eleted vegeig.
Ismerősömék csinálták így. 3 vagy 4 hónapig ment is, aztán lebuktak. Kitoloncolták őket, közben úgy bántak velük, mint az állatokkal, nulla jog, nem telefonálhattak, nem motyózhattak össze, elkülönítve tartották a párjától...
És soha többé nem mehet ki a rokonokhoz se látogatóba egyik se.
Nagy buli!
Lehet onnan (nem tudom), hogy a beléptetés nem egy egyszerű művelet. Bekerül mindenki egy rendszerbe, és talán jelez a hatóságnak, hogy hoppá, ez még mindig itt van. És hogy hatalmas ország, könnyű eltűnni.
Igen. Ha semmiféle tevékenységet nem folytatsz civilizált környezetben.
Ha rákerülsz a figyeltek listájára, ha találnak bármi adatot, indulhatnak is megkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!