Párommal szeretnék Alaszkába utazni két hétre, mire készüljünk az őszi időben?
Októberben utaznánk, már nézegetjük az utazásos fórumokat,csoportokat.
Lesz benne városnézés,Anchorage,Fairbanks,hajótúra Anchorage-ből Ketchikan,Juneau,Haines,Skagway majd vissza Anchorage,és a végén Denali Nemzeti park túra.Mikre készüljünk amit talán nem olvastunk,vagy mondtak nekünk?
Egyedül a medveriasztó sprayt javasolta mindenki, de abból a nagyobb flakonosat,ha véletlen nagyobb maci jönne szembe.Annyit mondott aki már használta hogy sose a medvére fújjuk, hanem magunk elé, mert ha megakar a medve minket kóstolni úgyis felénk jön, és akkor találkozik a sprayvel ami addigra szétszóródik.
Erős hiányerzetem volt az utóbbi napokban.
😂😂😂
28 éves nő vagyok, most utaznék először a tengeren túlra.A párommal egy évig tervezgettük az utat,mire összejött rá a pénz és az idő.
Az oldalra pedig ma regisztráltam hogy utazási tippeket gyűjtsek.
Nem értem a viselkedésed.
Ez egy utazási fórum, te pedig nem is a kérdésre válaszolsz, hanem csak sértegetsz,mikor írta és kérdeztem hogy utazási tippeket szeretnék kérni egy ilyen kiránduláshoz.
Kérdező, van itt egy alaszkafétises troll, elsőre gyanús volt, hogy újra ő kérdezett.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=alaszka&kat..
#2 és #4
Nem az a baj, hogy kérdez, hanem az a baj, hogy az ilyeneknek is van szavazati joga.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!