Kanadában nyelvtudás nélkül csak úgy tudnék dolgozni ha valaki alkalmazna egy ismerős?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 09:34
1/16 A kérdező kommentje:
Rossz kategória valaki jelentse!
2022. ápr. 27. 09:43
3/16 A kérdező kommentje:
Szerintem vannak olyanok aki nyelvtudás nélkül dolgoznak Kanadába!
2022. ápr. 27. 09:58
4/16 anonim válasza:
Akkor őket kérdezd. Legálisan nem lehet kijutni nyelvtudás meg végzettség nélkül.
5/16 anonim válasza:
Mégis hogyan dolgoznál ha nem érted, hogy mit is mondanak, hogy mit csináljál??
6/16 anonim válasza:
Pl. elmész favágónak, és angolul kiabálják neked, hogy "vigyázz, mert dől a fa"!!
Te meg magyarul, hogy "tessééék?"
7/16 anonim válasza:
"Szerintem vannak olyanok aki nyelvtudás nélkül dolgoznak Kanadába!"
A mesékben igen! Még ezelött 50 évvel még lehetséges volt, ma semmiképpen! Akik ilyen állítanak, nem mondanak igazat!
8/16 anonim válasza:
Turista vízummal illegális a munkaválllalás! Ha ismerős, ha nem....
Ja, szerinted... Nyilván valami bulvároldalon olvastad, vagy egy ismerős nagynénjének az ángyikája lányától hallottad...
Mese!
9/16 anonim válasza:
Majd te is bekerülsz a "híres utolsó mondatok"-ba, amikor az erdőszélen üvöltöznek majd neked messziről a többiek,
te pedig visszakiabálsz, hogy "ha hangosan mondjátok, akkor sem tudom, hogy mi az a bear"
10/16 anonim válasza:
9: a klasszikus "le - ves - tész - tát"... :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!