Alaszkai kirándulásnál mennyire kell figyelni a medvékre?Biztosítás köthető medvekár esetén?
Négyen mennénk ki, két szülő,két gyerek.Most kezdtem neten is böngészni,közösségi oldalak,meg ezn az oldalon is.Ottani medvék a kodiak medvék másfélszer nagyobbak mint a normál barnamedve.Pár kérdésem lenne azokhoz akik már jártak arra.Mikor aktívak ezek a medvék,erdei kirándulásnál mikre kell figyelni?
Érdemes fára mászni ha fut utánam,mert ez 600 kg körül kezdődik nem biztos hogy feltudna mászni utánam?
Ha több medve támad falkában, tényleg csak a legerősebbnek kell odavágni a többi simán elkullog utána?
Pisit kakit ásott gödörbe kell csinálni, utána eltemetni, hogy ne kapjon szagot a maci, és ne üldözzön minket kilométerenként keresztül?
Segélyhívó telószáma működik a hegyek közepéről is?
Biztos lenne még kérdésem az utazással kapcsolatban, ezekre a választ nem találtam sehol.Még csak tervezzük a kirándulást, de ezeket a dolgokat azért előre szeretném tudni.
Tessék?
Én egy apuka vagyok, aki szeretné a családját meglepni egy nagyszerű kirándulással.
Előtte szeretnék mindent átnézni,megszervezni később, hogy egy szép kirándulásunk legyen.
Eddig nem aranyláz túráért mentél Alaszkába?
Vagy mikor lett ilyen népszerű Alaszka?
Hétvégi kirándulásra ajánlom Szilvásváradot. Ott csak a falkákban támadó pisztrángoktól kell tartani.
A sapkát-sálat el ne felejtsétek átvenni az érkezéskor a repülőtéren! Ingyen jár! :-DDD
És a medveriasztó spray se maradjon otthon. .-D
"Amikor aktívak ezek a medvék...mikre kell figyelni?"
...akkor már semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!