Melyik a legszebb, Svájchoz köthető emléked?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 13. 15:43
3/8 anonim válasza:
Mainau-virágsziget.
Júliusba, Jungfrau környéke, Lauterbrunnen. Remélem, szép idő lesz.
4/8 anonim válasza:
1982-ben voltam először. A Jungfrau és Interlaken überel mindent, de nem szabad kihagyni Schaffhausenben lévő Rheinfall-t sem.
5/8 anonim válasza:
Az, amikor bementünk a Rheinfall alá és mindenki csurom vizes lett, utána meg felmentünk a víz közepén lévő szikla csúcsára.:)
6/8 anonim válasza:
Még gyerekkoromban voltunk kint rokonokkal, és akkora eső volt, hogy leomlott egy hegyoldal, ezért ott ragadtunk plusz pár napra. Ez még a nyolcvanas években volt, úgyhogy jobban éreztük magunk, mint itthon úgyhogy nekem ez a körülmények ellenére jó élmény volt.
7/8 anonim válasza:
Nekem majd az lesz szép emlék ha letelik a svájci frank alapú hitelem 5 év múlva :D
8/8 anonim válasza:
Egyik legjobb barátnőm kiment babysitterkedni, és olyan jó, mikor kijutok hozzá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!