New Yorkban ha esik az eső, mit lehet csinálni?
2 hétre megyünk, de úgy néz ki esni fog.Nem akarok egész nap a hotelszobában ülni, vagy a szakadó esőben a városrészeket nézegetni.
Nincs rá mód, hogy jobb idő legyen, mikor kirándulni, New Yorkba?
"Nincs rá mód, hogy jobb idő legyen, mikor kirándulni, New Yorkba?"
De van rá mód! Átbukkolod a jegyedet akkorra, amikor jó idő van! :-D
"Nem akarok egész nap a hotelszobában ülni, vagy a szakadó esőben a városrészeket nézegetni."
Otthon mit szoktál csinálni, amikor esik? Ki se teszed a lábad az utcára??
De amúgy miért akkora áldozat felvenni egy vízálló cipőt, fogni egy esernyőt, és úgy járni be a világ legpezsgőbb városainak egyikét?
Mikor mentek?
New Yorkon belul sok helyen mas az ido...Mig Brooklynban esik, addig Manhattanban mar sut a nap, vagy epp teljesen felhos stb.. Akar ugy is erezheted, mintha 3 evszak lemenne egy nap alatt. En altalaban reggel kabatban indultam, es akarhova mentem delutan mar rovidnadragban voltam. A nagy pollucio es paratol viszont folyamatosan gondor volt a hajam egesznap. Parszor elaztam. Kicsit durvabb, mint az angliai idojaras..
Lehet szerencsed. Majustol egyebkent nincs olyan hideg.
Jo utat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!