Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi költőpénz kell New...

Mennyi költőpénz kell New Yorkba 1 hétre, ha apartmanban leszünk és reggelit/vacsorát ott akarjuk készíteni/enni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 20:40
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
40 jól teszed, NY valóban csak beton, mi rögtön utána mentünk át Kanadaba hát igen, ég és föld a nagy szabad terek, a zöld növényzet. Úgy vagyok vele hogy egyszer látni kell NY de elég is🤗 Annyibol volt amúgy jó pluszban hogy ugye tök jol fel vannak epitve az utak igy csak kineztunk egy felhokarcolot a hotel közelében és mindig láttuk merre kell menni hogy oda jussunk vissza 😂 meg mi pl tök random belefutottunk egy starbucks anyák napi rendezvénybe, teljesen ingyenes volt kaja pia, el se hittem 😂
2022. márc. 7. 16:40
 42/44 anonim ***** válasza:
Na de igen, pl alig vártam hogy lássam a times square-t, hát odaertunk este, 2 perc után közöltem hogy na húzzunk innen, iszonyat mekkora tömeg van ott.
2022. márc. 7. 16:41
 43/44 anonim ***** válasza:

szia, en olyan 500 dollart mindenkepp vinnek magammal(ha nem akarsz magadnak vasarolni ruhat meg semmit...de kisebb ajandekokat tudsz belole, pl egy hutomagnes olyan 3-5 dollar, utcai arusnal egy polo viszont sokkal dragabb, akar 20-30 dollar is lehet, de talalsz olcsobb boltokat majd), illetve kajara is futja belole, ha utkozben kellene koltenetek.

En sajnos nem vittem zart cipot, mert azt hittem nem fog kelleni, de volt, hogy rendesen szakadt az eso, ugyhogy mindjart ugrott egy 50es sportcipore. New Jerseyben tuti talalsz kisebb supermarketet, meg piacot, ahol talalsz olyan aron kajat, ami megeri. Szendvicsnek valot meg foleg.

Belepokre pedig tudsz appon keresztul jegyeket venni.. en 180-200 dollarert vettem egy appon egy 3 napos qr kodot, ami jo volt par helyre, de csak 3 napig hasznalhattam. Utazas a teljes vonalon azt hiszem 38 dollar volt 1 hetre. (+repterrol Air train jegy)

Pret a manger nevu helyet ajanlom, nagyon finom szendok es kavek vannak, egesz jo aron.(starbucksnal olcsobb joval)

Lehet lepontozni, de a Mekit mindenkepp probaljatok ki, mert jobb, mint Magyarorszagon :)

2022. márc. 13. 23:02
 44/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2022. márc. 14. 08:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!