Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mennyi költőpénz kell New...

Mennyi költőpénz kell New Yorkba 1 hétre, ha apartmanban leszünk és reggelit/vacsorát ott akarjuk készíteni/enni?

Figyelt kérdés
2022. márc. 6. 20:40
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

30: Na igen..... :-DDD

a kaja peanut lesz a vonatozáshoz képest... :)

2022. márc. 7. 12:30
 32/44 anonim ***** válasza:
31 😂😂😂😂
2022. márc. 7. 12:58
 33/44 A kérdező kommentje:
Jézusom miért találnék ki ilyet? :D Weehawkenban lesz a szállásunk, igen tudom h busszal lehet átmenni NY-ba. És ez azért nem 100km hanem 4..
2022. márc. 7. 13:47
 34/44 anonim ***** válasza:
Az teljesen oké, ezért írt hogy nem mindegy NJ melyik részén mert egyik fele 100,másik kb 2 km NJ-tol 🤗 Én csak azert nem értem miért jó ott fozocskezni, azt otthon is tud az ember, én nyaralni azért megyek hogy ne kelljen főzni mosni takarítani 🤷‍♀️
2022. márc. 7. 13:57
 35/44 A kérdező kommentje:
Szendvicset is lehet csinálni, nem feltétlen főzésre gondoltam. Másrészt várostnézni megyünk nem étterem próbára, azt a pénzt belépőkre is elkölthetjük.
2022. márc. 7. 16:00
 36/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, én ha, már nyaralok nem szendvicsen élek de ízlések és pofonok. Voltam én is NY, étteremben is és belépőt is vettem 😂
2022. márc. 7. 16:02
 37/44 A kérdező kommentje:
Pontosan, izlesek es pofonok :)
2022. márc. 7. 16:07
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Jobban jársz, ha megkeresed N.Y.-ban az önkiszolgáló éttermeket, ahol a bejáratnál kiválasztod valamelyik celdobozt és bent elsétálsz a különböző frissensültek, készételek, tészták, köretek és gyümölcshegyek között, és gusztusod szerint megtöltöd a dobozodat.

Van ahol a doboz nagysága, van ahol a súlya szerint kell fizetni, de 10 dollár környékén meg tudsz kajálni.

Mi találtunk olyan pizzériát, ahol 1 dollár volt egy pizzaszelet.

Vagyis nem nagyon éri meg főzöcskézni.

2022. márc. 7. 16:16
 39/44 anonim ***** válasza:
38as,úgy hívják hogy deli, valóban jó áron lehet kajálni bár nekem kicsit sok volt a, kinai kaja a valasztekban de ez tök jó ötlet
2022. márc. 7. 16:21
 40/44 anonim ***** válasza:

Köszi a kiegészítést.

Voltam vagy háromszor is N.Y.-ban, de most már csak átutazok rajta és megyek is tovább Floridába. Én ott érzem jól magam, ahol nem csak aszfalt, kövek és tömegek vannak, hanem nagy tér, sok zöld, tenger stb...

2022. márc. 7. 16:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!