Usa-ba költözés előtt mik a teendők amit még a kiutazás előtt meg csinálni itthon?
5 éves munka lesz.
Hazajönni már nem fogok jönni a távolság miatt, ezért akarok minden elintézni.
Aki ment már ki az Usa-ba több évre, miket kellett itthon még elintéznie?
Joforman semmit.
Utlevelet csinaltasd meg 10 evre, ne utazz ki olyannal ami 2 even belul lejar. En 5 eves utlevellel mentem ki es megbantam mert kesobb el kellett mennnem a konzulatusra ujitani. Repulout, hotel, ott a kaja, stb, szoval sokba kerult kint egy uj magyar utlevel. Most mar amerikai allampolgar vagyok tehat a jovoben mar akar Magyarorszagon is tudom ujitani ha epp akkor megyek mikor lejart vagy le fog jarni.
Mikor kint vagy akkor jelentkezz ki az allando magyar lakcimedrol a konzulatuson keresztul es nem kell egeszsegugyi hozzajarulast fizetned Magyarorszagon.
En a bankszamlamat is megszuntettem mert semmi anyagi erdekeltsegem nincs Magyarorszagon. Ha lenne pl hazam amit kiadok berbe akkor maradt volna egy bankszamla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!