Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha kimegyek az USA-ba dolgozni...

Ha kimegyek az USA-ba dolgozni, egy év alatt mennyi pénzt tudok összegyűjteni?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy házat meg kocsit venni, és is akarok jó helyen dolgozni.Tavasszal tervezek kimenni, egyik haverom decemberben ment ki,azt mondta nagyon jó, sokat keres.Mindig beszélünk messengeren videóval, nagyon szép helyeken van.Neki már van elég sok félretett pénze, nekem is kellene jó sok.
2022. jan. 25. 17:13
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
78%
Kimész Estával amivel nem melozhatsz, 3honap után lejar ès illegálissá válsz mint valami beszökött mexikói. Nem hiszem, hogy illegàlisként ott èlni egy álom lenne. Ha elkapnak betesznek valami fogdába ès repülővel kipaterolnak, sőt 10 évre ki is tiltanak az országból. Itt az EU, mehetsz bàrhova hivatalosan. Jobban jársz.
2022. jan. 25. 21:19
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Egy csilliárd forintot.
2022. jan. 26. 02:46
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
Na, megint egy álmodozó... ESTA-val nem dolgozhatsz, segédmunkára meg nem kapsz mvállalói vízumot.
2022. jan. 26. 12:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Ti tényleg nem látjátok, hogy trollkérdés? :D
2022. jan. 26. 17:43
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Benéztem, azt hittem egy álmodozó, hazudó tini..

De aki "itthon dolgoztam 8 évet", az legalább 25 éves,a tinit visszavonom, és ha keresett félrerakott 10 milliót, akkor nem tudom mi baja van itthon, de persze mehet,jönni meg küldik, oszt felejtheti Amerikát...

Kénytelen lesz itthon összerakni a másik 10 milliót.

2022. jan. 26. 20:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Tehát a megkeresett 10 milliót most el költöd arra, hogy ki tudj menni Amerikába azért, hogy aztán újra meg keresd azt a 10 milliót? 🤣 Nem, teljesen badarság amit összehordtál.
2022. jan. 27. 03:01
 17/23 anonim ***** válasza:

#16: 🤣🤣🤣

EGyből ez a történet jutott eszembe erről... :)

A halász hazatér fatörzsből vájt csónakján a napi halászatból és találkozik egy külföldi piackutató szakemberrel, aki ebben a fejlődő országban dolgozik. A piackutató azt kérdezi a halásztól, hogy miért jött haza olyan korán. A halász azt feleli, hogy tovább is maradhatott volna, de elég halat fogott ahhoz, hogy gondoskodjon a családjáról.

- Mivel tölti az idejét? - kérdezi a szakember.

- Hát, például halászgatok. Játszom a gyerekeimmel. Amikor nagy a forróság, lepihenünk. Este együtt vacsorázunk. Összejövünk a barátainkkal és zenélünk egy kicsit - feleli a halász. A piackutató itt közbevág, és ezt mondja:

- Nézze, nekem egyetemi diplomám van, és tanultam ezekről a dolgokról. Segíteni akarok magának. Hosszabb ideig kellene halásznia. Akkor több pénzt keresne, és hamarosan egy nagyobb csónakot tudna vásárolni ennél a kis kivájt fatörzsnél.

Nagyobb csónakkal még több pénzt tudna keresni, és nem kellene hozzá sok idő, máris szert tudna tenni egy több csónakból álló halászflottára.

- És azután? - kérdezi a halász.

- Azután ahelyett, hogy viszonteladón keresztül árulná a halait, közvetlenül a gyárnak tudná eladni, amit fogott, vagy beindíthatna egy saját halfeldolgozó üzemet. Akkor el tudna menni ebből a porfészekből Párizsba vagy New Yorkba, és onnan irányíthatná a vállalkozást. Még azt is fontolóra vehetné, hogy bevezesse a tőzsdére az üzletet, és akkor már milliókat kereshetne.

- Mennyi idő alatt tudnám ezt elérni? - érdeklődik a halász.

- Úgy 15-20 év alatt - válaszolja a piackutató.

- És azután? - folytatja a kérdezősködést a halász.

- Ekkor kezd érdekessé válni az élet - magyarázza a szakember. - Nyugdíjba vonulhatna. Otthagyhatná a városi rohanó életformát, és egy távoleső faluba költözhetne.

- És azután mi lenne? - kérdezi a halász.

- Akkor volna ideje halászgatni, játszani a gyermekeivel, a nagy forróság idején lepihenni, együtt vacsorázni a családjával és összejönni a barátaival zenélgetni kicsit...

2022. jan. 27. 10:00
 18/23 anonim ***** válasza:
Ahhhh igen, ezt ismertem
2022. jan. 27. 11:30
 19/23 anonim ***** válasza:

1 ev alatt nem lesz sok penzed mert kezdesnek nagyon sok penzt elfogsz kolteni, kell auto, veszel magadnak kint ruhakat meg dolgokat amiket nem tudtal magaddal kivinni a borondbe.

Feketen esetleg epitoiparban vagy konyhan tudsz dolgozni, azok nem fizetnek annyira jol.

Ne itt kerdezz mint itt csak karogok vannak. Sok mexikoi kint van illegalisan evtizedek ota es nem toloncoltak oket ki. Gazdag nem leszel fekete munkabol de kenyelmesen megtudsz elni. Viszont vannak akik 20-30 ev utan visszakoltoztek Magyarorszagra onkentesen es a fekete munka miatt nem lesz nyugdijuk, hacsak nem tudjak a szukseges eveket osszeszedni Magyarorszagon.

2022. jan. 30. 22:17
 20/23 anonim ***** válasza:

Volt az a magyar youtubere vegán tag floridában, ő is túltartózkodott, ès kB 15 év után egyszercsak a kapuja előtt várták lesben a szervek, kocsiba dugták , migrációs táborba vitték majd kiutasìtották. Pedig ezen kívül semmi törvénytelent nem csinált

. De meg kell èrteni, hogy a nem hivatalos kint lét kockázattal jár. Arról meg ne is beszéljünk ha netán valami egészségügyi gond van. Európával jobban jársz.

2022. jan. 31. 05:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!