Ha túltartózkodok az Usa-ban, honnan fogja azt bárki is kiszúrni, hogy én nem ottani ember vagyok?
Az ilyen álmodozókat nem tudjátok eltántorítani...
Ők sosem lesznek betegek, őket sose állítja meg rendőr, soha nem fognak ellenőrzést kapni munkában, sehol.... Így képzelik.
A tuti indoklásuk: ott a többmillió mexikói....
Álmodozás..... :)
Evekig kint lehetsz ugy hogy nem toloncolnak ki.
A legtobb ember azert toloncoljak ki mert le lettek tartoztatva. Pl talalnak nalad fuvet az autoban, bevisz a rendor es atad a bevandorlasiaknak.
Nem is az a nagy gond hogy hogyan bujj el. Nagyobb problema hogy hogyan lesz munkad, szallasod, jogsid, nem utazhatsz, nem kapsz hitelt ha sajat hazat vennel, stb. Az illegalisok nagy resze latin-amerikai, nekik kint van a csalad, nincsenek egyedul mert a testvereik, unokatestvereik nagy resz ott van veluk, de te szinte biztos hogy egyedul lennel szulok, testverek, unokatestverek nelkul.
Sosem voltam illegalis de az allamban ahol vagyok szinte mindig kerik minden ugyintezeshez a SSN-t ami illegalisan nem lenne. El tudom kepzelni mennyire meglenne kotve a kezem itteni papirok nelkul.
"Már miért kéne?30 millió migárns él, papírok nélkül, lényegében ők csinálják meg az összes amerikaiaknak nem való melót...földeken dolgoznak."
Talán azért, mert bármikor bekopoghatnak hozzád, mivel felmerült a gyanú illegálisan tartózkodsz kint? Meg elég egy bejelentés az ICEnak és mennek ki rád, nem érdekli őket, hogy fehér vagy.
"A legtobb ember azert toloncoljak ki mert le lettek tartoztatva."
A maradék meg azért, amit írtam. Ez csak városi legenda, hogy nem ellenőrizhetik a státuszodat. Van kint ismerősöm, aki New York államban él, mára zöldkártyás, de előtte háromszor kellett már teljesen felszívódnia az USAn belül, mert kapta a fülest, hogy mennek ellenőrizni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!