Mi az eljárás amerikába lépésnél?
Atlantában lesz az ellenőrzés, de az egyszerre történik több sávban -mint egy szupermarket pénztársoránál-, így gyorsan tudsz haladni.
A tampai csatlakozásodra pedig pár perc alatt át tudsz érni, mivel saját metróhálózata van a reptérnek. A metro tele van ledtv-vel, ahol folyamatosan tudod nyomon követni, hogy hol kell majd kiszállnod.
A tampai tengerparton gyönyörű kagylókat szedtünk,
A Salvador Daly múzeumot se hagyd ki, ha már ott vagy.
Köszönöm a segítséget! Még egy kérdésem lenne, a csomagot ki kell vennem át rakni másik szalagra? Egy légitársasággal megyek végig, kicheckolni nem kell.
3. utam lesz már Tampára, de eddig amerikán belül nem szálltam át, ezért nem tudom pontosan hogy működik.
A Daly múzeumot pont a legutóbbi alkalommal néztem meg, tényleg látni kell egyszer! :)
Erre nem tudom a konkrét választ mert mi mindig maradtunk pár napot Atlantában vagy N.Y.-ban és csak utána repültünk tovább.
(A logikus az lenne, hogy ahol először lépsz amerikai földre ott ellenőriznek.)
Érdemes lehet rákérdezni a légi társaságnál, de mivel nemzetközi járattal érkezel meg az országba és ott egy belföldi járatra fogsz átszállni - valószínűleg akár még másik terminálon is - ezért mindenképp az Atlantába érkezéskor fognak ellenőrizni.
Elvben a csomagokat át fogják vinni automatikusan a másik járatra, viszont ha nagyon rövid az átszállási idő (márpedig egy óra nagyon könnyen lehet rövid idő), akkor necces lehet, hogy akár ti, akár a csomagok odaérnek-e időben.
Én jártam már úgy hasonló helyzetben, hogy a csomagok 2 nappal később érkeztek csak meg a célállomásra. Érdemes 1 váltás fehérneműt, gyógyszereket, fogkefét, napi túléléshez szükséges alap dolgokból 1-1 darabot a kézi poggyászba is tenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!