Miért olyan nagy cucc Amerikába utazni? - Egy ismerősöm nyáron volt ott nyaralni, de még mindig arról beszél mindenki... mintha a Holdon járt volna.
Mekkora TROLL a kérdező!
nyáron tilos volt az eu-ból az Usa-ba utazni.November elején oldották fel.
Tanulgasd még ezt a troll szakmát, mert ezen még van mit csiszolni.
En mondok jobbat! USAban elek es állampolgár is vagyok! Na ehhez mit szólsz? :D
Azert nagy szám kiutazni mert sokkal drágább, főleg Californiai. A repjegy legalabb 1000 dollar, miközben Londonba elutazik 50.000 forintból, Nemetbe el repülsz 10.000 forintért is akar.
Aztan USA-ban minden sokkal drágább, főleg a szállás. Ha mar USA-ba mész akkor legalabb 2 hetet eltöltesz.
En nem vagodok attol hanyatt hogy valaki USA-ba utazik
"En mondok jobbat! USAban elek es állampolgár is vagyok! Na ehhez mit szólsz? :"
Ugyan nem nekem írtad, de "azt szólom", hogy igen nyomorult életed lehet kint, ha az itteni gyíkon töltöd a szabadidődet + le is szólod az USA-t.
Köszönöm a válaszokat, így már érthető :)
"A Szilicium-volgyon jot rohogtem. Marmint az nem egy latnivalo, ocsi, az egy fogalom" - Igen, tudom, de üzletembereknek látnivaló, mert a facebookos gyerek is ott jegyeztette be a cégét, tudod, a filmben :)
A srác informatikus (vagy valami hasonló), külön engedéllyel ment ki, azaz egy ottani cég hívta meg, lehet azért tudott a járványhelyzet ellenére is kimenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!