Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Miért olyan nagy cucc Amerikáb...

Miért olyan nagy cucc Amerikába utazni? - Egy ismerősöm nyáron volt ott nyaralni, de még mindig arról beszél mindenki... mintha a Holdon járt volna.

Figyelt kérdés
Volt pár ismerősöm nyaralni, aki Európában, pl. olasz riviérán, vagy kicsit messzebb, mondjuk a Maldiv szigeteken, arra csak legyentenek, viszont az egyik Amerikában volt, és mindenki arról beszél, hogy járt a Grand Canyonnál, meg a szilícium völgyben... úgy beszélnek róla, mintha a Holdon járt volna... ez mégis miért olyan nagy cucc? Drága, vagy speciális engedély kell, vagy csak a TV-ben (filmekben) hallottak ezekről a helyekről, és azért?
2021. nov. 23. 20:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
94%
Bármely távoli hely különlegesnek számit, ha Austráliába, Kínába stb utazik valaki hetekig, az is beszédtéma.
2021. nov. 24. 11:09
 12/17 anonim válasza:
21%

Mekkora TROLL a kérdező!

nyáron tilos volt az eu-ból az Usa-ba utazni.November elején oldották fel.

Tanulgasd még ezt a troll szakmát, mert ezen még van mit csiszolni.

2021. nov. 24. 16:09
 13/17 anonim ***** válasza:
72%
12. Ez ig nem igaz. Ha eltoltottel 14 napot pl Mexikoban vagy majdnem barmely nem EU-s orszagbwn akkor mehettel az USA-ba
2021. nov. 24. 17:07
 14/17 anonim ***** válasza:
42%

En mondok jobbat! USAban elek es állampolgár is vagyok! Na ehhez mit szólsz? :D

Azert nagy szám kiutazni mert sokkal drágább, főleg Californiai. A repjegy legalabb 1000 dollar, miközben Londonba elutazik 50.000 forintból, Nemetbe el repülsz 10.000 forintért is akar.

Aztan USA-ban minden sokkal drágább, főleg a szállás. Ha mar USA-ba mész akkor legalabb 2 hetet eltöltesz.

En nem vagodok attol hanyatt hogy valaki USA-ba utazik

2021. nov. 24. 18:12
 15/17 anonim ***** válasza:
30%

"En mondok jobbat! USAban elek es állampolgár is vagyok! Na ehhez mit szólsz? :"

Ugyan nem nekem írtad, de "azt szólom", hogy igen nyomorult életed lehet kint, ha az itteni gyíkon töltöd a szabadidődet + le is szólod az USA-t.

2021. nov. 24. 20:41
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, így már érthető :)

"A Szilicium-volgyon jot rohogtem. Marmint az nem egy latnivalo, ocsi, az egy fogalom" - Igen, tudom, de üzletembereknek látnivaló, mert a facebookos gyerek is ott jegyeztette be a cégét, tudod, a filmben :)

A srác informatikus (vagy valami hasonló), külön engedéllyel ment ki, azaz egy ottani cég hívta meg, lehet azért tudott a járványhelyzet ellenére is kimenni.

2021. nov. 24. 20:53
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
#15 Miért lenne nyomorult azért, mert egy magyar oldalt néz? El kellene felejtenie az anyanyelvét? És sehol nem szólta le az USA-t.
2021. nov. 26. 19:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!