Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mi a véleményetek Texasról?

Mi a véleményetek Texasról?

Figyelt kérdés

Ha egy texasi eljönne Mo-ra és azt mondaná nektek,hogy ott szebbek a lányok(mármint Texas államban),elhinnétek neki?Mit mondanátok neki,ne hülyíts öreg?

Milyenek a magyarok lányokhoz képest az ottaniak?

Állítólag Texasban gyönyörűek a lányok.

Előre is köszi!

2010. szept. 3. 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Texas-ról különösen nem tudok, de az USA-ban tényleg szebbek a lányok.. Tudom jön a sok előítélet a kommentekben hogy dagadt, ostoba stb.. ilyen Magyarország, minden más népet szid, csak a saját primitívségét és bunkóságát nem veszi észre.

lepontozhattok, de ez az igazság.

2010. szept. 3. 20:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Első válaszolónak! Teljes mértékben igazad van szerintem is.
2010. szept. 4. 16:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Azért is érdekesek ezek a válaszok mert amikor idejön egy turista a tengerentúlról mindig elcsodálkozik a lányok szépségen.
2010. szept. 4. 17:49
 4/7 anonim válasza:
Pedig szerintem van abban valami amit a túristák mondanak. Én sok helyen jártam már Európában és én is úgy vettem észre, hogy Magyarországon szebb lányok rohangásznak az utcán. Az USA-ban még nem jártam ezért arról nem tudok mondani semmit :)
2010. szept. 5. 20:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem errol az a velemenyem, hogy mindenkinek mas a szep. A ferjem amerikai, o feher feleseget akart es nem azert, mert rasszista. Bizonyos allamokban meg mar alig elnek feherek. Texas is nagyon vegyes, sok a mexikoi, mashol meg az azsiaiak vagy afrok vannak sokan, igy kinek mi jon be. Az USA-ban is van mindenfele ember, vagyis eppen, hogy itt tenyleg van mindenfele, szoval ilyen ertelemben biztos, hogy mindenki talal maganak kulsore olyat, aki bejon (belsore mar sokkal nehezebb es az amerikai ferfiak ezert szeretnek kulfoldi not felesegnek). En szoktam ilyet is, olyat is latni, nagyon vegyes a lakossag, de vannak szep lanyok az USA-ban es sokkal termeszetesebbek, mint sok europai, mert nem foglalkoznak tulzasba vitten a kulsejukkel. Itt mar nem divat a hatalmas mukorom, ami a 80-as evekben volt nagy slager es most Europaban majdnem minden nonek van. A tetovalt szemoldok meg hasonlok sem jellemzoek, szoval aki a termeszetesebb lanyokat szereti, itt jobban talal. Sokan kimennek egy szal egyszeru poloban, megis jol all nekik, nem cicomazzak tul magukat. Talan a visszafogott a legjobb szo erre.
2010. szept. 6. 15:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

En is a tengerentul elek igy tudok mihez viszonyitani! USA-ban rengeteg a gyonyoru no hiszen itt tenyleg van minden az egzotikustol a kevert indian csajokig minden na meg tobb fele keverekbol is eleg szep lanyok szuletnek. Ami viszont teny itt sokkal jobb minosegu kozmetikumok vannak amikkel jol karban lehet tartani magukat es szinte minenki szamara elerhetoek es ezek kellenek a szep bor megorzesehez valamint fodraszhoz is tobbszor tudnak menni nagyon szep hajakat csinaltatni es nem utolso sorban nem lesznek eletunt, frusztralt emberek 30 eves korukra es minden evben ki is tundak kapcsolodni stb. ezek mind mind hozzajarulnak a szepseghez es megorzeshez!!!

Szoval szerintem a szepseghez rengeteg kulso tenyezo is kell es sajnos ebben Magyarorszag nagyon el van maradva!

Szoval amikor parhuzamot kell vonni ezeket nem art figyelembe venni! Egyebkent nekem a kreol csajok jonnek be es a feketek

2010. szept. 10. 04:49
 7/7 A kérdező kommentje:

04:49!

A magyar lányokra is a sokféleség a jellemző,pont ezért nálunk is elég nagy a változatosság.egyébként magánvélemény,de én nem vagyok a kozmetikumok híve sokkal inkább inkább a természetesség.Az is köztudott hogy az amcsi csajok imádnak (nagyon)sminkelni.Csak az a gond a sok sminkkel,hogy később az meglátszódik és sokkal lestrapáltabb lesz a bőr.Minél idősebb lesz az ember annál jobban meglátszik,úgyhogy aki korán kezdik a sminket annak később jobban meglátszik majd.

2010. szept. 10. 12:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!