Miami ultra-proletarista módon? (Többi lent)
Repjegy megvan. Februárban lenne, 6 nap.
Tapasztalt turista vagyok, voltam 1x közép amerikában és 4x brazíliában.
tehát.
Ti mennyi pénzt vinnétek 6 nap ultra proletarista koedukált szállásban (nem kell Miami Beachen legyen, elbuszozok odáig)
-McDonaldsban eszek, vagy Wendysben vagy hasonló kaliberű kajáldákban
-semmi klub, alkoholt nem nagyon iszok, semmi prosti, semmi kocsi bérlés
És nem, nem vagyok proletár alapvetően, csak utálok sok pénzt kiadni bármire is.
Ha megmondanám mennyiért vettem a jegyemet Miamiba úgyse hinnétek el, ezért nem mondom.
Sose értem ezt az "utálok sok pénzt kiadni bármire" mentalitást. Elméksz a Mekibe, eszed 95%-ban ugyanazt a szart, mint itthon. Összespórolnál másfélszer annyit, és már ehetnél valami olyan kubait, amit itthon sose fogsz. Az is egy élmény, amit a sóherséged miatt megvonsz magadtól. Látnivalók, belépők, programok ugyanez.
Másik: USA-ban a hostelek hálótermeit előszeretettel használják a hátizsákos utazóknál kevésbé disztingvált emberkék is. A saját érdeked az olcsóságon kívül utánanézni a helynek és a környéknek is, mert az lesz a legrosszabb biznisz, ha az első éjszaka meglop a félcsöves és teljesen drogos szobatársad, vagy valaki az utcán.
De hogy válaszoljak is: szerintem napi $100 dollárba bele lehet férni, ha tényleg az ultrabudget a cél. Akkor nemhogy autót nem bérelsz, de még Ubert se használsz. Miami Beachen is bőven vannak hostelek, ott jobb is megszállni, mint a sz.r környékeken. De napi $150-200-zal nem 1,5-2-szer, hanem sokkal jobban éreznéd magad és több élménnyel, emlékkel gazdagodnál.
"Tapasztalt turista vagyok"
Ezt alaposan kétségbe lehet vonni a feltett kérdésed alapján!!
Arról már nem is beszélve, hogy az USA-ba HAT napra csak a kóklerek mennek!
3as... Eleg sok mindent nem fogsz te erteni meg az eletben.
Kepzeld nem az volt a kerdes hogy hogy nyaraljunk luxusos modon Miamiban....
Nem mindenki milliardos van aki normal fizubol probal latni vilagot.
A kérdező már tucatnyi hasonló kérdést is feltett, mert hosszú hónapok óta utazik -fejben- az USA-ba.
USA-ról álmodozó, -de csóró- fotelturista.
#8, nagyfiú, szerintem többet láttam a világból már, mint te ;) És milliárdos se vagyok, cserébe helyén kezelem a dolgokat, és ha mindenestül 250 rugóm van az útra, akkor nem a világ egyik legdrágább országa felé kacsingatok, hanem mondjuk kihozok belőle 1 hónap Balkánt vagy Közép-Ázsiát.
Nyugodtan mélytorkoztasd magad a sóherségeddel, legalább elmondhatod, hogy voltál Miamiben. Látni ugyan nem látsz majd semmit, mert ugye a belépőkre már nem lesz keret, de legalább személyesen jártál ott. Az a lényeg, meg a +1 ország a meglátogatottak listáján, nem?
Jó étvágyat a sok dollar menuhöz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!