Amerikában havi 10-20 ezer dollár milyen életszínvonalra elegendő?
Pár hete olvastam, hogy 2017-ben egy FBI ügynök ÉVI fizetése volt átlag 50 - 70 ezer dollár.
Ez alapján...
"Merjünk nagyot álmodni" - mondta a kérdező :D
Ja, nem Ő mondta... - na mindegy... :-)
Ennyi penzbol luxusban lehet elni.
En most csinaltam meg az adobevallasomat a heten es 20.000et kerestem egesz evben tavaly.
Atlag ember 40-50 ezer korul keres evente, en az atlag alatt vagyok ezek szerint.
Ahhoz hogy havi 10-20 ezret keress LA-ban ahhoz valami ceg elnokenek, alelokenek kell lenned vagy valami fomernoknek.
Havi 10-20 ezer arra eleg, hogy soha tobbet ne kelljen dolgozni, tudsz belole adakozni, mindenfele hobbit felvenni (repules, motorozas, vitorlazas, stb) es meg a lakhatasra is boven marad. Ennyi penzbol meg a rokonaidat is ki tudod hivni latogatoba es evente tobbx hazarepulsz ilyen-olyan bulikra, szulinapokra, business osztalyon! Marad meg kulonbozo befektetesekre is.
Ha fizetesbol jonne be az a havi 10-20, akkor ahhoz valami extrem allas kell.
A fonokom 10et keres egy honapban (vagyis $9,999 - adozas miatt direkt nem 10) es sajat cege van LA-ben mar vagy 30 eve meg egy alkalmazottja.
A kerdesre: ez mar Amerikaban is egy felso, max kozep-felso osztalyi elezszinvonal.
Ennyit keres a legtobb orvos, fogtechnikus, stb.
Luxusapartman berles vagy villa+ (New York SFO es LAX kivetelevel) plusz egy uj kozep-felsokategorias auto leasingelese.
Hetente tobbszor etteremben etkezes
Hazautazas evente sokszor business vagy elsoosztalyon
Stb
Tehat nagyon jol ki lehet jonni belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!