Májkrémet fel lehet vinni a repülőre?
Figyelt kérdés
Holnap megyek az Usába, Zürichben szállok át. Vinnék magammal konzerv májkrémet. Lehet?2021. aug. 26. 14:37
1/14 D. Brasco válasza:
A csípős kolbászt az üveges csalamádét meg a savanyú káposztát otthon ne hagyd!
2/14 anonim válasza:
Igen, konzerveket fel lehet vinni a fedélzetre.
Az, hogy az USA terültére beviheted-e, már kérdéses.
A magyar nagykövetség honlapján ez áll:
Húsfélék: friss, szárított, vagy konzerv húsféléket és az ezekből készült termékeket (pl. kolbász, szalámi) a legtöbb országból tilos bevinni az USA-ba. Ez a tiltás érvényes gyakorlatilag mindenre, ami húsfélét tartalmaz, így a levesporra és leveskockára is. Kereskedelemben forgalmazott konzerv hús bevitele megengedett, ha a hivatalos ellenőr a címke alapján meg tudja állapítani, hogy a terméket a dobozban főzték meg, légmentesen lezárták, és az hűtés nélkül tárolható.
3/14 anonim válasza:
Azt mondd mar el, hogy meg ha be is lehet vinni, hogy MINEK? Sz*r kajat helyben is kapsz, eleg barmelyik Walmartot becelozni es a budget sorokon vegigmenni. 'Hazai izek', vagy minek kell azt az ipari hulladekot odavinni?
4/14 anonim válasza:
Szerintem célszerűbb ha már otthon megkened a kenyereket. Két szelet (szigorúan fehér) kenyeret egymásra borítasz, középre májkrém, meg egy kis paprika. Úgy az igazán autentikus, ha a héját is rajta hagyod.
5/14 anonim válasza:
Egy vamkutya ki fog szagolni mindenfajta hustermeket. Ugy hogy nem erdemes.
Es igaza van elozonek : minek??
6/14 BeefEater válasza:
Hogy teljes legyen az öröm a kéziben vidd, mert a májkrém valószínű folyadéknak fog számítani.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, jót nevettem egyiken-másikon. Különösen 2-esnek köszönöm, hogy így utánajárt. Hosszas gondolkodás után inkább letettem a májkrémről 😢😢. Habár a szívem megszakad, mert a kedvencem a konzerves sertésmájkrém.
2021. aug. 26. 18:11
8/14 anonim válasza:
Hogyan tervezed a belépést az USA-ba? Illetve a felszállást a gépre?
9/14 anonim válasza:
En siman bevittem a rud Pick szalamit, senki meg sem kerdezte.
10/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a májkrém lesz majd a fő problémád, az USA-ba való bejutást illetően.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!