Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Hol találok valakit, aki...

Hol találok valakit, aki mostanában tervez az USA-ba utazni?

Figyelt kérdés
Nekem már tervben van és úgy látom ez a travel ban nem fog egyhamar feloldódni, szóval schengenen kívül el kell töltenem két hetet. Csak ezt nyilván jobb lenne valakivel, akinek van tapasztalata erről. Rossz lenne egyedül egy idegen országban.

2021. aug. 14. 09:40
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
7%
Én elsősorban Facebook-os csoportokba nézelődnék.
2021. aug. 14. 10:13
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Én a helyedben nem facebookos csoportokban nézelődnék, hanem a világjárványról olvasnék normális helyeken. Szembesülnék azzal, hogy milyen korlátozások annak és miért. Megnézném, milyen fertőzési és halálozási adatok vannak, majd elmesélném magamnak, mármint neked, hogy neked nem is KELL odamenned.
2021. aug. 14. 11:23
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Hát sajnos én jövőre tervezek szóval erről lecsúsztam:D De jó utat azért :)
2021. aug. 14. 12:05
 4/12 D. Brasco ***** válasza:
93%
Már csak azt nem értem ha ennyire képben vagy meg ilyen okos vagy akkor minek tetted fel ezt a kérdést.....raadasul ilyen 5 éves pistike szintre belőve,hogy jajj de milyen rossz lenne egyedül egy idegen országban.......
2021. aug. 14. 21:06
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

Az USA-ban elo allampolgarkent proballak felvilagositani, hogy nem az donti el, hogy hol voltal az elmult ket hetben, hanem az, hogy ki allitotta ki az utleveledet (nem, a magyarok nincsenek az elfogadottak kozott)

Ezen kivul csak a teljesen vakcinazott (ertsd legalabb KETSZER) embereknek elegendo a tiz napon belul keszult HAROM negativ teszt.

Az oltasok kozott nem fogadjak el az orosz es kinai vakcinakat.

De azert probalkozhatsz, max ne csomagolj tul sok cuccot, mert ugyis visszaforditanak amint leszallt a repulod vagy kikotott a hajod.

2021. aug. 14. 21:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor valamit nagyon benéztél, mert folyamatosan USA-ban élőkkel beszélek és mind megerősítették, hogy a schengenen kívül töltött két hét után beengednek Magyarországról, sőt egy magyar ismerősöm pont így ment ki nemrég.
2021. aug. 14. 23:01
 7/12 anonim ***** válasza:
17%

Inkabb Fb csoportokban kerdezgess.

Leszukitened a kort ha irnad hogy pontosan hova repulnel. NYC? Atlanta? Miami? Dallas?

Az sokat nem segitene rajtad ha te pl Dallasba mennel es talalsz valakit aki Miamiba tart. Lehet 2 kulonbozo utvonalon mennetek.

2021. aug. 14. 23:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Van egy csomó FB-csoport, pl Utitársat keresek, Utazómajom. Azt nem értem, hogyha elmész az USA-ba, oda nem egyedül mész, vagy ott várni fog majd valaki? Egyébként ha nem sürgős, én kivárnám, amíg feloldják. Nehéz elhinni, hog 1 év múlva is ez legyen. Sose lehet persze tudni.
2021. aug. 16. 15:33
 9/12 anonim ***** válasza:

"ha nem sürgős, én kivárnám, amíg feloldják."

Ha meg sürgős, akkor is ki kell várnia.

:)

2021. aug. 16. 16:07
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert Schengenen kívül megoldható. Több ismerősöm repült Horvátországból vagy Belgrádból Kuwaiti átszállással.
2021. aug. 16. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!