Mostanában egy iphone se készüléket szeretnék venni de nem arany színben és olyat csak amazonon találok méghozzá nevetségesen olcsón ez egy eredeti és új iphone se?
2020. jan. 23. 16:27
2/4 anonim válasza:
Ez a telefon szolgáltató függő, ill. használt, de mivel amazonról rendelnéd, így van rá garancia.
3/4 MancsWolf válasza:
Megnéztem a linket, ezek renew, azaz Garanciában cserélt majd javított telefonok. Es többségben USA valamelyik szolgáltatójához kötött azaz itthonin -sokra nem mész vele. Lehet függetlent is választani, de ott már pl csak arany és rózsaarany szín van, ami neked nem kell. Es drágábbak is. Én nem itt vennék ( mondjuk almát sehonnan sem zöldségesen kívül).
4/4 anonim válasza:
Ránéztem, 4 éve jött ki, szóval lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!