Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Van ismerősöd, rokonod,...

Van ismerősöd, rokonod, barátod, aki nyert az USA vízumlottóján?

Figyelt kérdés
Sikerült kijutnia? Hogyan alakult az élete?

2021. jún. 29. 17:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%

10

[link]

Nem nem az a neve. Ez nem lottó,nem húz ki Bay Éva semmit. Hol látod itt leírva azt a szót hogy lottery? Sehol. Nem véletlen. Okoskodsz itt egyolyan dologról smiről f.ngod nincs.

2021. jún. 30. 02:57
 12/18 anonim ***** válasza:
97%

Valóban a hivatalos neve ‘program’, de a köznyelvben mindenki csak lottóként utal rá:

[link]

Azt nem mondanám a helyedben, hogy olyan dologról okoskodok, amiről fingom sincs… van egy iciri-piciri lövetem hozzá 😊 üdvözöl egy lottónyertes, aki végigment ezen a procedúrán

2021. jún. 30. 03:22
 13/18 A kérdező kommentje:

#11 Próbálj már meg szépen beszélni embertársaiddal legyél olyan kedves! Köszi!

#12 Ez komoly? Nem szeretnék a magánügyeidben vájkálni, de írhatok neked privátban?

2021. jún. 30. 08:53
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
2 csaladot is ismerek akik igy jottek ki. Mindketto csalad szakmunkas, nincs diplomajuk de talaltak munkat es nem elnek rosszul.
2021. jún. 30. 10:52
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
Engem tegnap húzott ki Bay Éva meg a zöldkártya totómon is telitalálat lett, azt meg a csajomnak adom. Holnap indulunk Hálivúdba.
2021. jún. 30. 11:51
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

#14 Igazad van, azt már elfelejtettem, hogy szakmunkás bizonyítvánnyal rendelkezők is jelentkezhetnek, amennyiben legalább 2 év bizonyítható gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek az interjútól számított 5 éven belül az adott szakmájukban. A jelentkezés feltételei részletezve a lenti linken elérhetőek:

[link]

2021. jún. 30. 15:53
 17/18 anonim ***** válasza:
87%
Lehet hogy van erettsegiuk, azt nem tudom, a lenyeg viszont hogy nincs diplomajuk es mindenfele karbantarto, arufeltolto meg szalagmunkat vegeznek, betegapolast csinalnak, stb stb
2021. júl. 2. 02:26
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem régi van...

Egy párocska volt. Az egyikük megnyerte, kb 10 éve. Izíben összeházasodtak, és kimentek. Azóta is ott élnek. Sőt ha jól gondolom talán az állampolgárásg is megvan. De többet nem tudok róla. Párszor találkoztam velük még itthon, exem évfolymtársai voltak. De ha az érdekelt, létezik-e ilyen... igen, lézetik :D

A legutolsó statisztika amit találtam:

[link]

2018-ban ~200 an nyertek itthonról ~12.000 jelentkezőből. Az esély ~1% körüli volt (100-ból 1 magyar benyújtó nyert).

De pl 2009-ben:

[link]

8.000 benyújtóból 270-en. Majdnem 2% eséllyel. Tehát akkor kb minden 50-ik benyújtó nyert aki magyar.

De az utóbbi években a szám leesett 100 nyertesre.

[link]

Valszeg vagy más országókból nőtt a jelentkezők száma, vagy a magyarok már nem akarnak menni USA :D. De a jelentkezőket és arányokat mostanában nem közlik már.

Asszem még egy feltétel van. Ha megkaptad X időn belül ki is kell menni. És egy évben legalább Y hónapot kint is kell tölteni. Nem hobbinak osztogatja az USA, nem túrista vízumnak adják, hanem "vérfrissítésre". Tehát alapvetően ki kell menni, és élni az életet ott, munkát vállalni, stb. De ezt régebben olvastam, nem is biztos hogy jól emlékszem.

2022. nov. 7. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!