Ha valaki kint él már most is az USA-ban lejárt estaval, vízumlottóra van értelme jelentkezni?
Figyelt kérdés
Szóval nem tudom, hogy vízumlottóra van-e úgy esély, ha valaki már most is illegálisan tartózkodik kint.2016. szept. 25. 14:12
1/13 anonim válasza:
jelentkezhetsz, és kisorsolás esetén legalizálhatod magad, ha utána megfelelsz a követelményeknek.
2/13 anonim válasza:
Gondolom a kérdésed nem komoly,hogy illegalis kinn tartozkodas kozben szeretnél zöldkártya lottózni.......mondjuk vegul is mondenre van esely,meg arra is hofy megkapd,de szerintem nekem hamarabb lesz 5-ösöm a lottón!Pedig meg eletemben egy szelvenyt nem toltottem ki...
3/13 A kérdező kommentje:
Elsőnek koszonom! A másodikat viszont nem ertem. Mi a gondod azzal, hogy ha az ember kint van és raprobal erre
2016. szept. 25. 14:35
4/13 anonim válasza:
Ha illegálisan kint van ha ki is sorsolják nem fogják elküldeni a pi**ába?
5/13 anonim válasza:
Kérdező! Javaslom, próbálj keresni valakit, akihez hozzámehetsz. Jóval nagyobb esély így legalizálni magad, mint a lottó.
6/13 anonim válasza:
"Ha illegálisan kint van ha ki is sorsolják nem fogják elküldeni a pi**ába?"
Nem. Mindössze tüzetesebben szemügyre veszik.
7/13 anonim válasza:
De ha szemügyre veszik, akkor látják, hogy "kint ragadt", nem utasítják ki automatikusan?
8/13 anonim válasza:
autómatikusan nem kiutasítják,hanem véglegesen ki is tilthatnak az országból .. hozzámenni sem fogsz tudni senkihez,mert már akkor be kellett volna adnod a házastársi vízumra a jelentkezést,mikor még volt érvényes estád.
9/13 anonim válasza:
" hozzámenni sem fogsz tudni senkihez,mert már akkor be kellett volna adnod a házastársi vízumra a jelentkezést,mikor még volt érvényes estád."
Már hogyne tudna! Rengeteg illegális így legalizálta magát. Kell egy jó bevándorlási ügyvéd, ő tudja a jogszabályokat, és segít jó pénzért.
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor most nem vagyok előrébb :)
Van, akinek valakinek a valakije kint volt és úgy lottozott?
2016. szept. 25. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!