Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Érdemes megprobálni?

Érdemes megprobálni?

Figyelt kérdés

Jelenleg Angliában élek és dolgozok, az angolom folyékony így ezzel a részével nincs problémám szerencsére.

Még nem is vagyok annyira idős (32) és arra gondoltam hogy jobban érezném magam Amerikában talán.

Ameddig itt Angliában legálisan tartózkodom addig Amerikában tudom hogy nagyon nehéz megoldani ugyan ezt. Van itt olyan aki hasonlóképp tett és azt mondja hogy megérné megprobálni?

2 ismerősöm van aki jelenleg kint él és tudom hogy estával ment ki és 5-8 éve ott vannak kint.

Eléggé fontos lenne mert pont olyan szakaszban van az életem amikor már mindenki hülyének néz mert mással törődök a saját életem helyett az a "más" pedig teljesen kiszipolyoz és tönkretesz én meg ezt nem látom be szóval egy nagy lépést kell megtennem és ez lenne az.

Hogyan tudnék legálisan kimenni és dolgozni Amerikába?

2021. jún. 13. 12:15
 1/5 anonim ***** válasza:
77%

Én házasság útján próbálnám meg.Kicsit hosszadalmasabb és időigényesebb de legalább lesz papírod.Nőkkel is tele az ilyen álcázott társkeresők, akik az usa-ban szeretnének élni, de jelenleg még kelet-európában élnek.

Tegyél egy próbát, sok férfi is fenn van ezeken az oldalakon ezekből a térségekből.

Másik, hogy szerzel utazási vízumot és egyszerűen kinnmaradsz.

Ha olvasgatod ezt az oldalt lehet találni pár trükköt, vagy olyan megoldást, ami hirtelen eszedbe sem jutna.Az biztos, sokan sokféleképpen próbálták már meg hogy az Usa-ban éljenek.Szerencse is kell hozzá, meg kitartás, de összejön ha nagyon akarod.

2021. jún. 13. 12:30
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Ha szeretnél legális, kitoloncolástól való állandó félelem nélkül élni, akkor inkább célozd meg Kanadát. Ha jó az angolod, van valamilyen szakmád - végzettséged, akkor az express entry-vel kb 2-3 hónap alatt lakást bérelsz a saját neveden, abban a városban, amit te választasz, akkor költözöl, amikor te akarsz, és nem akkor, amikor a kitoloncolás miatt ott kell hagynod mindent, mert visznek. Az USA felejtős, hacsak nincs egy USA állampolgár férjed.
2021. jún. 13. 20:58
 3/5 anonim ***** válasza:
72%

Bocsánat, a link lemaradt

[link]

2021. jún. 13. 21:00
 4/5 D. Brasco ***** válasza:
51%

"Hogyan tudnék legálisan kimenni és dolgozni Amerikába?"

Ha neked ezt jo angol tudassal itt a gyakorin kell megkerdezned,akkor te sehogy nem tudsz kimmenni.....es kar is ezt erőltetni.....

Vagy csinálhatod azt mint a 2 "ismerősőd" ,hogy véletlen estával kinnmaradsz.....nagy karrier lesz......

2021. jún. 14. 09:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Kimenni ESTAval és kint maradni? Egyik lehető legrosszabb. Elég egyetlen egy rossz akaró, jelzik az ICEnak, hogy mi van, ha peched van az illető tudja még az aktuális címedet is, kimennek, aztán toloncolnak is ki. Ne hidd azt, hogy nem mennének ki rád, megsúgom még Magyarországról érkező bejelentésekre is kimennek. Lásd SzékelyVegán esetét. Az ő barátnőjének a tartózkodási engedélyét egy budapesti bejelentés után mentek ki ellenőrizni és így buktak le.

Legálisan meg ugyanúgy, mint ahogy számtalanszor le lett írva az oldalon:

- megpályázol egy állást és megkapod

- házasság útján, de ez nagyon macerás

- zöldkártya lottó

De ahogy már D. Brasco is leírta, ha angolul ezeknek nem tudnál utána keresni, akkor inkább felejtős az egész.

2021. jún. 16. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!