USA vagy Kanada?
én vancouvert választanám, nem kérdés. los angelesbe soha nem vágytam....viszont ha new yorkot írtad volna, már nehezebben választanék...de így egyértelmű, inkább kanada.
sok sikert amúgy, ügyes voltál.
En Edmontonban elek. Kanadaban. De ki ne gyere, mert halal unalmas! Itt elet nincsen! Ket ertek van itt az angol meg a dollar! En is megbantam hogy kijottem!!! Csak az a nagy gond hogy ez egy ordogi kor!!! Innen Kanadabol nagyon nehez ugy szabadulni hogy jol is jarjal. En azt mondom hogy mindenhol jo, de legjobb otthon! Meg akkor is ha az az "otthon" egy nagy rakas szar!!! De ez csak az en velemenyem...biztos sokan lefognak pontozni.
De en csak annyit mondok, hogy aki kulfoldre tervez!!! Az jol kosse fel a gatyajat!!! Mert itt semmi sem tortenik puszira!!!
Vancouver a világ legélhetőbb városa, már sokadjára választották meg annak.
Amúgy igaz, néhány amerikai nagyvárosban nagyon izgalmas pörgős az élet, de ez Kanadában is igaz. Toronto, Montreal ilyen. Hát ha Edmontonba mész, vagy halifaxba, akkor ne csodálkozz, hogy nincs ott semmi.
El kell dönteni, bulizni megy az ember, vagy pénzt keresni, és jól élni. HA a 2. a fontos egyértelmű kanada.
Vegasi srác lehet jól él, de nem ez az átlagos az USa-ban... Egészségügy, oktatás nagy 0.
Kanada biztonságosabb, könnyebb megélni, és ha pl. Torontoba mész akkor nem is unalmas.
Lehet hivatkozni LA-re megy NYC-re ez 2 város... a többi?? Még rosszabb Edmontonnál is....
szia!
zenesz osztondijjal vagyok itt.
elmentem turistakent es elmetem egy meghalgatasra es nyertem.es bar epitesz mernoknek tanulok de fel kelet vennem zenelessel kapcsolatos orakat is.(zongorazok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!