USA vagy Kanada?
Figyelt kérdés
Hol jobb élni?2010. aug. 25. 15:30
2/20 A kérdező kommentje:
irjatok indoklást is kérlek.
2010. aug. 25. 15:37
3/20 anonim válasza:
Kanada.
Nagyobb a közbiztonság és sokkal többet keresnek, mint az USA-ban.
4/20 anonim válasza:
Nos, Kanadában jobb élni, anyagi életkörülményeket nézve, de az USA sokkal izgalmasabb hely és mégiscsak a bolygó vezető kultúrája.
Kanadában biztonságosabb, nyugisabb, az USÁban kalandosabb, tartalmasabb életed lehet. Döntsd el, hogy neked melyik a fontosabb.
5/20 anonim válasza:
Mindesetre a helyedben biztos, hogy az USÁba költöznék, ott is New Yorkba.
6/20 anonim válasza:
En es a csaladom most is New York-ban elunk, es szerintem nagyon jo hely ;-) De meg Kanada-ban nem jartam.
7/20 anonim válasza:
Hát ez attól függ:)
Én itt is éltem pár évet meg ott is.
Most Vegasban lakom:) Nekem ez az életem. ( L )
Kanadában nincs olyan nyüzsgés mint itt nálunk, teljesen mások az emberek mint itt.
Itt elmondhatatlanul jó lenni.
Minden nap buli vaaan:D Hála istennek az anyagi körülményem megengedi, hogy ne dolgozzak és estétől reggelig bulizzak.
Miért te hova szeretnél eljutni?:)
8/20 anonim válasza:
Én Kanadára szavazok mert szerintem mondjuk amerika túl sok lenne nekem, kanada szerintem tők jó hely az eggyik rokonom is kint él.
9/20 A kérdező kommentje:
Hat szerencsemre sikerult megcsipnem egy osztondijat a Los Angeles-i foiskolara es a Vacouver-i be szinten es mindketobe felvetek(ez olyan osztondij amivel csak anyit kell fizetnem mint az otanni lakosoknak tehat kb 5000 dollart, mindket helyen kb enyibe kerul + mindket helyen felajanlotak egy konyebb munkat a kapuson tehat en mindket helyen meg tudok majd elni, amugy mernokin fogok tovabb tanulni szerencsere mindket helyen van rokonom ezert pont ezzekbe jelentkeztem.)Az en nagy problemam az hogy nem tudok donteni mert azert az anyalok varosa ahol meg a sztarok elnek meg a nyuzsges ,Vancouver a világ harmadik legjobb elet szinvonalu varosa.Ti melyiket valasztanatok ,hogy ezeket mind ilyen szepen leirtam?
2010. aug. 26. 10:00
10/20 A kérdező kommentje:
es azt a nagyon fontos tenyezot kihagytam hogy mar los angeles-ben vagyok es nagyon tetszik de az erdekelne hogy jol dontotem e?
2010. aug. 26. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!