Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Usa-ba szeretnék letelepedni?H...

Usa-ba szeretnék letelepedni?Hogyan kezdjek hozzá?

Figyelt kérdés

Egyedül élek, több nyelvet beszélek.Spanyol, német, francia.

Úgy tudom a déli részeken rengeteg spanyol él, ilyen helyeken kétnyelvű ügyintézés is van hivatalokban, a sok spanyolajkú miatt.New orleans környékén sokan beszélnek franciául is.

Végzettségem agrármérnök, phd növénytermesztési szakirány.

Itthon hatalmas termelő szövetkezetekben dolgoztam, mint növénytermesztésért felelős vezető.Otthon is volt egy 10 hektáros farmom, ott állatokkal,növényekkel foglalkoztam.

Usa-ban szeretnék ugyanebből élni, milyen irányon érdemes elindulni, ha ezek a terveim?

Bevándorlási ügyvédekkel már beszéltem, de előtte érdekelne, hogy van-e itt olyan aki megpróbálta hasonlóan, itthonról elintézni a kiutazást.

2021. jún. 5. 12:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Keresel egy ceget ami felvesz, telefonos skypeos interju ha mindenen megfeleltel. Ok elintezik neked a vizumot.
2021. jún. 5. 12:06
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, ez lenne az egyik út, amit megtudnék próbálni.

Másik, hogy mivel saját vállalkásom is volt, mint mezőgazdasági termelő, ehhez kapcsolódó vízumot szerezni, hogy kinn is szeretnék ilyen tevékenységet végezni, azt mondták, ezzel könnyebben kapok engedélyt, mert kevesebb ilyen ember van, aki így akarna kitelepülni.

Mielőtt írnátok angolul tanulok.

2021. jún. 5. 12:10
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha van tőkéd elindítani egy kinti vállalkozást és veszel fel helyi embereket, akkor van rá esélyed.

De keressél rá a követségnél.

2021. jún. 5. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
35%
Reinkarnáció kb az egyetlen esélyed.
2021. jún. 5. 17:37
 5/5 A kérdező kommentje:

4-es!

Köszönöm hogy megerősítettél ebben.

2021. jún. 5. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!