Melyik a jobb úticél pihenéshez, kulturálisan és gasztronómia szempontjából?
Figyelt kérdés
Be vagyok oltva és nem most kívánok utazni.2021. máj. 18. 16:04
A kérdező szavazást indított:
Kanada
Mexikó
19 szavazat
1/10 anonim válasza:
Ez a két ország teljesen más, mindkettő jó lehet, neked kell döntened, hogy melyik áll közelebb hozzád, Mexikó kicsit veszélyesebb, de olcsóbb is sokkal.
2/10 D. Brasco válasza:
Ha két ennyire eltérő orszag kozul nem tudod kivalasztani magad,hogy neked melyik tetszik jobban felesleges is elindulnod......
3/10 A kérdező kommentje:
D. Brasco! Hol van, hogy nem tudom eldönteni? Döntsd már el... 😂
Nem tartozom elszámolni valóval, s hidd el, nem érdekel pont a te véleményed! Ilyen nárcisztikus alakot! Vagy irigy vagy, hogy nekem van miből? Egyik rosszabb, mint a másik. Szánalom.
2021. máj. 19. 00:36
4/10 D. Brasco válasza:
Szánalom az ahogy probalod megmagyarázni az egeszet.....gondolom nyilván azert irtal ki egy ilyen kerdest,mert pontosan tudod melyikbe szeretnel utazni......az irigy részt meg inkább tenyleg ne is kommentálnám annyira ócska.......
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ráérsz és foglalkozol velem. Ien, magyarázkodom, mert nincs más dolgom. Bunkó vagyok, alattomos (én legalább vagyok valaki). Csókollak!
2021. máj. 19. 06:47
6/10 anonim válasza:
Én Mexikóba mennék, de Kanada is biztosan nagyon érdekes, az is a listámon van.
7/10 anonim válasza:
Pihenni sokféleképpen lehet, de ha kicsit is szereted a napsütést, akkor egyértelműen Mexikó.
A kultúra is sok dolgot jelenthet, de a mezoamerikai romok meg az élő maja kultúra miatt nekem ez a pont is Mexikóé.
A gasztronómia viszont egyáltalán nem kérdéses, a kanadai a világ egyik legjelentéktelenebb, míg a mexikói az egyik legjobb konyhája.
Ettől függetlenül Kanada is gyönyörű és izgalmas, de az árakat is figyelembe véve ez egy rendkívül könnyű döntés lenne számomra.
8/10 anonim válasza:
Gasztronómiai szempontból csakis Mexikó.
10/10 anonim válasza:
Mexico cabrones! :-) Szuper hely, nekem nagyon tetszett. A kaja isteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!