Los Angeles milyen tipusú város?
Figyelt kérdés
Ugye magyarországon vannak pl a mezővárosok ipari városok stb. Biztos amerikába is hasonlókép van. Los Angeles milyen típusú város?2021. ápr. 25. 00:50
1/10 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy ekkora várost meg lehetne határozni egyetlen profil alapján, már nálunk se ennyire „egyhangúak” a 100 000 fölötti városok. Egyébként az ipara elég jelentős, ha arra gondolsz, hogy a szórakoztatóipar is ipar.
4/10 anonim válasza:
Magyarorszag osszlakossaganal tobben laknak benne, felejtsd el a parhuzamokat.
5/10 anonim válasza:
4-es vagyok, itt mondjuk en is faszsagot mondtam, a nepesseg tekinteteben, de Budapest kis falu hozza kepest.
6/10 anonim válasza:
#5 agglomerációval megvan 13 millió, szóval ha nem csak a szigorúan vett városhatárt nézzük, akkor nem hülyeség.
7/10 anonim válasza:
A bűn, a parkolóhelyek, a forgalmi dugók városa. :D
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
8: a parkolóhelyek hiányát akartam írni. :D
10/10 Waff válasza:
Mint minden metropolisz, vanak nagyon szép és nagyon lepuukant részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!