Los Angeles környékén mikor milyen idő van?
LA-ben nincs tel, havat csak a hegyekben latsz, kb. 2-2.5 ora kocsikazas utan.
Sosincs farkasordito hideg. En LAben dolgozom, kocsival jarok. Ilyenkor "telen" bekapcsolom a futest a kocsiban de az ablakot ugyanugy lehuzom, mert szeretem a friss levegot. Munka miatt csinosban jarok mindig, ami azt jelenti hogy szoknya/ing. Egesz evben! Harisnyat sose hordok. "telen" kis csizmat veszek fel (nem hotaposot) es reggelente egy kardigant, amit delutan hazafele mar nem is veszek fel. "nyaron" pedig tusarku/szandal, rovidujju ing.
A leghidegebb amit itt valaha tapasztaltam az reggel fel 7-kor kokemeny 6 fok volt (a kocsi homeroje szerint), na akkor dideregtem rendesen, de ilyen csak a 'teli' honapok reggelen szokott lenni.
Tavasztol oszig mar reggeltol kellemes langyos meleg az ido. Igazabol ha turistaskodni jossz akkor egy farmer/polo/sportcipo komboban az ev barmelyik reszeben el tudsz lenni, max ilyenkor kell egy esokabat mert sokat esett az elmult 2-3 hetben, meg egy kardigan, ha este lesetalsz az oceanpartra, ott huvosebb szokott lenni. Nyaron egy rovidgatya is jol fog jonni, mert tavaly volt 1-2 alkalom amikor kegyetlen forrosag volt napkozben, 38-40 fokok.
január 1: 12 fok kicsit felhős
Január 2: 8 fok eső
januá... meguntam
"mindenhol kutakodtam, de nem találtam semmit"
Hol kutakodtál, csillagom?:D HOL???
Édesem, az életképtelenség tisztikeresztjére terjesztünk fel, ha te úgy tervezel elmenni Los Angelesbe, hogy egy nyomorult historikus időjárási adatot sem voltál lekérdezni.
De segítek. Weather azt jelenti angolul, időjárás. Los Angeles azt, hogy Los Angeles.
Ezt írd be a gugliba ... tudod, abba a kis mezőbe ott középpen.
6.válaszolónak:
Ki a fene mondta hogy én el fogok menni Los Angelesbe? Miért kell rögtön bunkózni hogyha nem is tudod, mi okból írtam ki a kérdésem? Ha tudni akarod, könyvet írok, és valós adatokat szeretnék közölni ezen keresztül.
Egyébként köszönöm az összes többi választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!