Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Az USÁ-ba, valamelyik déli...

Az USÁ-ba, valamelyik déli államba könnyebb kivándorolni Magyarországról, mint valami felkapott helyre (pl. New York, Kalifornia)?

Figyelt kérdés

Tehát pl. Dél-Karolinába vagy Georgiába kimenni egyszerűbb?

Gondolom ott olcsóbbak az árak, és nem olyan szigorúak a feltételek, hogy alkalmazzon egy cég mondjuk mezőgazdasági munkára egy ültetvényen.

2021. márc. 5. 11:13
1 2 3 4
 31/38 D. Brasco ***** válasza:
82%

"Ha jól sejtem....."

Nem,nem jól sejted!

De mindegy is,ezen az oldalon a trollok már csak ilyenek...még ha lebuknak,akkor is próbálják bizonygatni,hogy melyiküknek valódibb a kitalált élete......de legyen.Jó étvágyat a medves húshoz.....bő vérrel hányd ki!

2021. márc. 8. 19:32
 32/38 anonim ***** válasza:
33%

Donbosco!

Mi ezt így esszük, nagyon finom, tápláló, és erőt ad.

Itteninek adták a receptet, medvehús az alapja.

Tudod a te kis fiúcska agyadban azt nem értem, ha felrakok pár képet, milyen az életem itt Amerikában, azon belül Alaszkában, magadfajtát ilyen szép magyarul megfogalmazott válaszokra késztet.

Úgy gondolom ez az a magyar mentalitás, amit évtizedek alatt sok gyerekbe belevert vagy belenevelt az anyja apja.

Ettől biztos nem tudsz szabadulni.

Mi ezt esszük most,bő nyállal rád gondolunk közben.

[link]

2021. márc. 8. 19:50
 33/38 anonim ***** válasza:
84%
Elmondásod szerint egy farmon vagytok ketten egy magyar nővel (aki egyszer a feleséged, egyszer a barátnőd), és elfelejtitek a nyelvet:D én is a mindennapos használat közben szoktam.
2021. márc. 8. 19:58
 34/38 D. Brasco ***** válasza:
51%

Koma,kímélj már meg ettól a magyar mentalitás dumától....pont te jössz ezzel......

Egyébként tényleg hány ilyen semmitmondó képpel akarsz még itt igazat kiharcolni magadnak?!Ez a kényszeredett,akkor is minden áron "bebizonyítom" dolog már önmagában lebuktat,a sztori amit előadtál a kijutasrol azt hagyjuk is,aztan a nejed/barátnőd stb meg a már említett időeltolodás miatti dolgok......stb stb.Egy akkora ordas nagy kamu vagy mint ide Dubai,es hidd el nem all jol neked a szerep.Ettől persze játszhatod tovabb nyugodtan.....ne felejtsd el tovabbra is küldözgetni a képeket,meg irni az okosságokat a nagy alaszkai életről.Na puszi!

2021. márc. 8. 20:16
 35/38 anonim ***** válasza:
85%

"Ezzel a három képpel búcsúznék ettől a pár magyar embert nem meghazudtoló itteni kemény magtól.

Pont az ilyen irigy, kákán is csomót kereső emberek miatt mentem inkább másik országba."

Nem mentél te másik országba, te soha az életben nem hagytad el Magyarország határait kiköltözés szempontjából. Pont ezzel az egy mondattal buktattad le magadat.

Aki élt valaha legalább huzamosabb ideig külföldön tudja, hogy ez amit leírsz az orbitálisan nagy városi legenda csak és nem a magyarok ilyenek, hanem ez átlag emberi viselkedés. Mindenhol van ilyen.

Tavaly november óta dolgozok és életk kint Németországban, Bajorországban. Ugyanolyan bunkók a bajorok is, mint ahogy te és sokan mások próbáljátok beállítani a magyarokat, néha még bunkóbbak is a bajorok. De eddig bárkivel beszéltem, aki évek óta külföldön él az egytől egyig mind ugyanezt mondja, hogy ez a viselkedés nem nép függő. Ha Magyarországon csak bunkókkal találkoztál az annyit jelent, hogy az ő társaságukat kerested csak.

"mert így legalább tudjuk valamilyen szinten ápolni még az anyanyelvet, de sokszor már így is kiesik sok szó meg kifejezés."

Ezzel meg végképp lebuktattad magadat. Nem, nincs ilyen. Ez is full városi legenda az egész. Ismerősöm alsó hangon is 15 éve él az USAban, úgy, hogy haza évekig nem tudott, mert feketén élt kint. Nem felejtett el egyetlen egy szót se, egyetlen egy kifejezést se, semmit. Ezt pont az olyanok találják ki, mint te, aki csak próbálják bekamuzni, hogy külföldön élnek.

A többi dologba meg már bele se megyek miként nem tudtál volna telket venni alapból, stb. Elég csak utána olvasni a dolgoknak, én még soha az életemben nem voltam az USA területén, de még én is tudom, hogy full kamu dumákat tolsz.

Alaszkát is azért választottad csak, mert az messzi, kieső, távoli helynek tűnik, ahol, mintha könnyebb lenne letelepedni, stb.

2021. ápr. 3. 11:27
 36/38 anonim ***** válasza:
64%

A medvehúsos dumán meg jót röhögök.

Illegálisan élsz kint, te medvét baromira nem lőhetsz ki, medvehúst meg baromi drágán adnának csak el neked, ami miatt te baromira nem csinálnál semmilyen kaját belőle.

2021. ápr. 3. 11:29
 37/38 anonim válasza:
Alaszkában én is voltam már párszor 9-es,ha olvasod még ezt a kérdést írjál rám privátban.
2022. jún. 25. 21:52
 38/38 anonim ***** válasza:
XD
okt. 4. 15:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!