Az USÁ-ba, valamelyik déli államba könnyebb kivándorolni Magyarországról, mint valami felkapott helyre (pl. New York, Kalifornia)?
Tehát pl. Dél-Karolinába vagy Georgiába kimenni egyszerűbb?
Gondolom ott olcsóbbak az árak, és nem olyan szigorúak a feltételek, hogy alkalmazzon egy cég mondjuk mezőgazdasági munkára egy ültetvényen.
A torteneted tobb sebbol verzik.
Maga a megfogalmazasod is elarulja, hogy egy novellat/regenyt probalsz irni.
Udv. egy valoban itt elo US allampolgar
Ekkora kamut mint a 9 :DD
Azert latom a magyar klaviaturat csak kivitted magaddal a garazsbol :))
#14: 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Olvashatott pár aranyásós könyvet, azokból jól kiszedte a sztereotípiákat, városokat, stb... 😁
Sziasztok én vagyok aki emigrált Alaszkába.
Jót mosolyogtunk a barátnőmmel a válaszokon.Magunkról nem rakunk ki ide képet, de itt van pár, milyen errefelé a vidéki élet.Nem nagy wasistdas? kiküldeni légipostán bármilyen cuccot,pl otthon informatikai eszközöket.
Üdv mindenkinek!
Mielőtt még több privi üzenet érkezne, nem tudunk segíteni idejutni senkinek,mert már szigorúbban néznek mindent.
Ezekkel a képekkel kívánok mindenkinek eredményes életet,aki akarja megvalósítja álmait.
"Jót mosolyogtunk a barátnőmmel a válaszokon"
A sztoriban még a feleséged volt.
Élettársamat vagy asszonyomat is írhattam volna.
Asszonyt szoktam használni pl ha beszélgetünk magyarokkal.
Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!