Milyen az élet Hollywood-ban?
Reggel fölkel az ember, odakünn hárfamuzsika szól. A reggelit inasok szolgálják fel.
Délelőtt - egyik nap - a kertész jön, másnap a műkörmös.
Szerencsére a legcukibb divatboltok a közelben vannak, így csak kis időre kell beindítani a Teslát.
Délután 5-kor természetesen tea parti szokott lenni, olyankor nagy a nyüzsi. Ebben az időszakban minden parkolóhely elfogy.
Este érdemes felvenned a báli ruhádat, mindíg van egy jó parti valahol.
Természetesen este mindenki mamatyol. Aki nem, az pszichiáterhez jár...
Reg rohogtem ilyen jot. :D :D :D
koszos, retkes, sok a csoves
:D
draga
2004-2005 között laktam Hollywoodban kb. egy fél évig.
A Hollywood Blvd-nak a Vine Street és a La Brea közötti szakasza turisztikailag vagány. Ott van a színház, ahol az Oscart átadják, a járdán a csillagok meg az épület előtt az emberek kéznyomai, az a rész érdekes és a turisták kedvence de a többi az elég lepukkant.
Én nagyot csalódtam benne a kosz és a környék miatt, de a szükség vitt rá, hogy oda költözzek. Szerencsére a szélén laktam és a közelben volt a Griffith Park ahova jártam futni, az a rész már szép. Kb. másfél éve jártam utojára ott és nem sokat változott a környék. Koszos, tele van hajléktalanokkal, nagyon lehangoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!