Melyik az a 10 amerikai állam, amit érdemes meglátogatni?
50 állam közül, azért vannak, amik meglehetősen hasonlítanak egymásra, akár természetileg, akár kulturálisan, emberek, szokások, stb..
De mégis melyik lenne az a 10 állam, amit esetleg érdemes lenne meglátogatni és miért.
Pl. ilyenekre gondoltam.
Kalifornia- természet, Hollywood, idő, strandok...
Texas- western világa, táj
Georgia- déli emberek élete/világa, ... (vagy esetleg másik déli állam??)
Hawaii,
New York,
Washington,
Florida,
Virginia....
A Nagy Tavak környéke mindenképp.
És énszerintem nem a legszebbeket kell meglátogatni, hanem a különlegeseket, hogy a lehető legtöbb arcát láthassuk az USA-nak.
Montana a gyönyörű természet miatt
Arizona a Grand Canyon miatt
De amiket te írtál, azok közül van, amit megnéznék. Eddig csak NY-ban voltam, és nagyon nagy élmény volt.
Én csak a nyugati részeken voltam.
Szerintem a top10:
California
Hawaii
Arizona
Florida
Washington
Idaho
Utah
Oregon
New Mexikó
Colorado
Mik lennének a fő szempontok?
Strandolás (Florida, ahol "mindig süt a nap"), hómobillal a természetben nyári -10°C-ban (Alaszka), karácsonykor egy fürdőnadrágban a langyos tengerben (Hawaii), vagy pedig a középnyugati hegyek közt túrázni?
Pont benne volt a kérdésben
H mindent megnézni
Mindenfélet
Kalifornia - Hollywood, San Francisco, Yosemite, az egész állam szépsége, hangulata páratlan
Alaszka - én kedvelem a zord időt is, aki nem annak biztos nem jön be
Hawaii - nem kell elemezni
Wyoming - Yellowstone nemzeti park
Nevada - Vegas. Ha meg tudod állni a kaszinózást, akkor élvezni fogod
Arizona - western hazája, Grand canyon, eszméletlen szép napkelte és naplemente
Maryland - Washington DC
Florida - Miami beach
Michigan - Niagara vízesés
New York - Manhattan. Annyira nem kedvelem a városokat, de Manhattan egyedülálló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!