Az USA-ba való beutazáskor mekkora probléma, ha előtte járt az illető pl. Iránban?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy akik 2011. március 1. után Irakba, Szíriába, Iránba, Szudánba, Líbiába, Szomáliába, vagy Jemenbe utaztak, elveszítik az ESTÁ-ra a jogosultságukat, és ha az USA-ba akarnak utazni, akkor vízum kell nekik. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Miután pl. Iránba utazott mint turista, utána beengedték az USA-ba?
2020. dec. 26. 19:05
11/13 anonim válasza:
10esnek meg annyit, hogy igen, hossszutavon jobb a turista vizum, viszont ott bizonyitanod kell, hogy van eleg penzed, kernek bankszamlakivonatot, stb. Szallasnak,szallasadonak is rendesen utananeznek, mig az Esta eseteben, kitoltod, hogy hova mesz, beirsz egy kapcsolattartot,annak a cimet es telefonszamat es azt nem biztos, hogy leellenorzik.
12/13 anonim válasza:
11.-s nekem haromszor kulonbozo varosokban nem kertek bankszamlakivonatot sot semmit sem. Par kerdes honnan jottel hova mesz stb aztan mehettem.
13/13 anonim válasza:
ilyen esetben inkább a vízum mint az esta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!