Januárban megyek New York-ba egy tanfolyamra, azt hallottam, hogy a reptéren átnézik a számítógépeket, szerintetek az probléma ha Kim Jong Un a háttérképem, és sok észak-koreai kép van a gépemen?
Mi az akadálya, hogy a "neked fontos" tartalmakat itthon hagyjad pl. egy memóriakártyán??!
Mostanában nem viccelnek ilyen dolgokkal, és ott is rájöhetnek később.
Jol hallottad. Mindenkinek a tulajdonat joguk van ellenorizni, legyel turista ESTAval, zoldkartyas vagy akar amerikai allampolgar.
Szerintem problemad szarmazhat abbol ha barmilyen ellenseges/terrorista/politikai/szelszoseges cucc van a gepeden.
Joguk van belenezni es ha nem vagy amerikai, akkor joguk van megtagadni az orszagba belepest.
Ne kockaztass, torolj le minden kompromittalo cuccot a telefonodrol/laptopodrol, hacsak nem akarsz te lenni az a szerencsetlen akirol a magyar ujsagok cikkezni fognak...
Apàmtól azért tagadták meg az ESTA-t, mikor a húgomhoz ment volna látogatóba, mert pàr hónappal koràbban volt 3 napot munkaügyben Teherànban.
Innentől meg te tudod... én nem provokálnám őket.
Arra nyilván nincs kapacitás, hogy megnézzék mindenki számítógépét, de megtehetik, ha akarják.
A nagy többség gépét nem fogják megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!