Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » 21 évesen regisztrálnál...

21 évesen regisztrálnál Diversity Visa programba? [zöldkártya lottó]

Figyelt kérdés

Mire kiderülnének az eredmények addigra meglenne az alapszakos diplomám. Fiatal vagyok és egyedülálló. Tisztában vagyok az anyagiakkal, azzal is, hogy még semmit nem jelent ha valakit kisorsolnak és azzal is, hogy nagyon minimális az esély a sikerre. Nem félnél, hogy egyedül kellene szerencsét próbálnod, ha mégis...?

Hogy vélekedtek, jelentkeznél?

2020. dec. 18. 18:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%

Nekem 2 ismerosom is van kint aki vizumlottoval jott ki. Egyik kb 10 evig probalkozott, a masikat elsore kihuztak.

Azt nem tudom pontosan hogy kellett e munkat szerezniuk mielott kiutaztak.

Ha nincs kint ismerosod akkor nagyon nehez elkezdeni kint az eletet, hiaba huznak ki.

Eloszor is ha kierkezel akkor kell szallas. Credit history nelkul nehez szallast talalni. Kell jogsi is de ez minden allamban mas. Sajat kocsin vizsgazol de nem tudod regisztralni az autot ha nincs meg a jogsid.

Munkat talasz ha beszelsz angolul de magyar diploma az semmit sem er. Valoszinuleg aruhazban, gyarban, etteremben es ehhez hasonlo helyeken fogsz tudni eloszor elhelyezkedni

2020. dec. 20. 12:59
 12/27 anonim ***** válasza:
7%

"a masikat elsore kihuztak."

Ha így lenne akkor tudnád, hogy nem húznak semmit sehova.

2020. dec. 20. 13:03
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

"Csak az is szempontként merült fel, hogy ki tudja meddig lesz ez a lehetőség és nem akarok úgy leélni egy életet, hogy sose próbáltam meg."

2012 óta mindig felmerül ez, hogy ki tudja meddig fog ez még működni, stb. Működni fog, nagyon sokáig. USA nem hülye, kell neki az újabb melós generáció, nem fogják megszüntetni ezt a lehetőséget.

2020. dec. 20. 13:23
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

13

Az biztos, hogy működni fog, az kérdés, hogy a magyarok meddig vehetnek részt, mert a túl sok túltartózkodó miatt több elmarasztalást is kaptunk és az ESTA-ból is kitilthatnak meg a diversity visa programból is.

2020. dec. 20. 13:39
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

14:

Az egész kizárási lehetőségnek nem ez az oka, ez csak a kormányunk részéről lenne kamu indok. Az igazi indok a kitiltási botrány. Tudod, amikor jó pár Fideszes azt hitte kint Magyarországon van és zsarolni, stbt próbált volna kint, emiatt kitiltották őket.

Megsúgom az egész netadós műhiszti is azért kellett, hogy erről elterelje a figyelmet. Az egész tüntetés is megrendelt balhé volt. Igen, még a törés-zúzás is, mivel ugyanazon a nap tüntettek volna a foci drukkerek a hülye új bejutási rendszer ellen és az volt a terv, hogy rájuk fogják az egészet, miszerint ők törtek-zúztak és ezzel söpörjék le a kérésüket. Csak túlkésőn jutott el a hír a megrendelt balhézóknak, hogy az akció leáll, mert a foci drukkerek nem csatlakoztak a tüntetéshez.

2020. dec. 20. 13:53
 16/27 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem a kérdést. Jelentkezel, nem kerül semmibe. Talán kisorsolnak, talán nem. Ha igen, akkor sem biztos még a dolog. Mihez kell olyan hatalmas bátorság? Hogy kitölts egy formanyomtatványt, amiből nem is biztos, hogy lesz valami? És, ha lesz is, akkor is dönthetsz még az akkori élethelyzetedet figyelembe véve.
2020. dec. 21. 17:43
 17/27 anonim ***** válasza:
57%

"Nem értem a kérdést. Jelentkezel, nem kerül semmibe."

De éppenséggel van költsége, ha nem is nagy összeg.

" Talán kisorsolnak, talán nem. "

Továbbra sem sorsolnak. Itt nem Bay Éva bohóckodik a golyókkal. Semmiféle sorsolás, húzás nincs.

2020. dec. 21. 18:05
 18/27 anonim ***** válasza:
33%

Utolsó, nyilvánvalóan én sem úgy értettem, hogy megpörgetik a szerencsekereket...

Nem gondolom, hogy ez a jelentkezés akkora beruházás lenne, hogy ennyit kelljen vacillálni rajta meg kérdést kiírni.

2020. dec. 21. 18:45
 19/27 anonim ***** válasza:
22%

18

330 USD szóval tényleg nem jelentős összeg, de azért nem mondanám, hogy ingyen van.

2020. dec. 21. 18:47
 20/27 anonim ***** válasza:
85%
19! A jelentkezés ingyenes.........
2020. dec. 21. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!