Hogyan utazzak hajóval Észak-Amerikába?
A repülő nem játszik.
Ki akarok utazni az USA-ba de hajóval.
Az interneten hiába keresek rá. Utazott innen valaki már így? Ha igen mivel?
Hol kell utána járni/jegyet venni?
Mennyi idő az út? Stb...
Köszönöm a válaszokat
Többen is leírták már, hogy miért.
"A repülőre a család 80%-át nem lehetne rávenni" A legostobább réteg nem ül csak fel a repülőre, akik nem értik, hogy a nagy vasmadár hogy tud fennmaradni.
Amúgy meg, ha a Google-ben nem találod, szerinted hogy fogod megvalósítani? :DDDDD Majd kiírod ide, hogy Münchennél merre forduljatok? Aztán meg, hogy most akkor nektek melyik hajóra kéne felszállni Amerika felé? :DDDD
Utolsó felvetésedre reagálván: van pénzem egy New York-i útra, de van annyi eszem, hogy 10-11 óra alatt odarepüljek.
Amúgy nagyon jókat nevettem, köszönöm :D
Gondolom nem ismersz olyat aki fél a pókoktól, a bezártságtól vagy esetlet bohócoktól? Irracionális félelemnek csúfolják és semmi köze az intelligenciához.
A másik meg az, hogy attól mert statisztikailag valószínűtlen, hogy lezuhan egy gép attól még megtörténik, tehát nem is teljesen irracionális.
Az, hogy miért itt kérdeztem meg: mert bíztam abban, hogy vannak itt olyan emberek akik ezeket tudják és leírják. Hidd el nem azért, hogy a kommentelők 3/4-e értetlenkedjen, hogy mi miért és mit akarunk...
Gratulálok a pénzedhez, hidd el mi egy 1 hónapos úton is jól éreznénk magukat
"Gondolom nem ismersz olyat aki fél a pókoktól, a bezártságtól vagy esetlet bohócoktól? Irracionális félelemnek csúfolják és semmi köze az intelligenciához."
Az még oké, ha egy ember irreálisan fél valamilyen fóbia miatt (az én nagyanyám is ilyen volt az első repülése előtt), ilyenkor a családtagjai megnyugtatják, hogy nyugodjon meg, ez teljesen alaptalan, nem lesz semmi baj.Na de ha a 80%-uk ilyen az az adott család értelmi színvonaláról elég sokat elárul.
"A másik meg az, hogy attól mert statisztikailag valószínűtlen, hogy lezuhan egy gép attól még megtörténik, tehát nem is teljesen irracionális."
Elárulom neked, hogy annak az esélye, hogy meghaltok mire eljuttok a hajóig kb 10000-szer nagyobb.
Az, hogy miért itt kérdeztem meg: mert bíztam abban, hogy vannak itt olyan emberek akik ezeket tudják és leírják. Hidd el nem azért, hogy a kommentelők 3/4-e értetlenkedjen, hogy mi miért és mit akarunk..."
Nem érted (ahogy látom nem), hogy ha annyira nem voltál képes, hogy a Google-ben megkeresd a részleteket, akkor mégis hogy fogod kivitelezni az egész utat? Ebbe még tapasztalt utazók bicskája is beletörne.
Figyelj, szerintem menjetek gyalog az óceánig, nagyon jó móka lesz. Ha már ott vagytok béreltek kenut, és áteveztek. Mire odaértek meglesz a beach bodytok is.
Természetesen egyik felvetésemre sem válaszoltál, de nem is baj.
"Aki akar felőlem repüljön."
Ezt most úgy mondod, mintha a repülés valami ritka, deviáns viselkedés lenne, és az lenne a normális, hogy másfél hétig utazol Amerikába, mint a 20. század elején:D
Szerintem ússzatok!
Ajjaj látom nem unjátok a rosszindulatot meg az okoskodást, most már énis csak nevetni tudok :D
29-es köszönöm, te legalább normálisan írtad le a véleményedet, megfontoltam de már 5-ször leírtam, hogy nincs repülő 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!