Amerikaban A2 jogsival milyen motprt vezethetek?
ott nincsenek korlátok, 1 kategória van ami mindenre jó (tehát korlátlan)
szóval a te korlátozodd jogsidnak ott nincs megfelelő változata, ettől függetlenül túristaként lehet hogy vezethetsz vele de ugyan úgy korlátozottan mint itthon, ebbe a harley nem fog beleférni
1# ostobasag, amit irsz.
Kerdezo, a magyar korlatlan jogsival sem vezethetsz az USA-ban motorkerekpart elmeletileg. Gyakorlatilag a rendortol fugg, hogy elenged-e vagy sem.
Az alapelv, hogy pl. hiaba van autovezetoi jogositvanyod, az nem ervenyes motorkerekparra. Akinek motorja is van, meg autoja is, annak ket kulonbozo vizsgat kell tennie. A motorkerekparokon belul ket (harom, az oldalkocsisoknak kulon) fele jogsi van, es allamonkent valtoznak a kovetelmenyek.
Melyik allamban szeretnetek turazni, es milyen hosszu ideig tartana a tura? Itteni Harley-val, veszitek, vagy berlitek?
Nem arra a sorozatra az ötlet megszületése után találtam.
Köszönöm a linkeket keresgéltem rajta. A nemzetközi jogsit mindenképp kiakartam váltani, de nem találtam választ a kérdésemre hogy A2 jogosÍtvánnyal milyen motorokat vezethetek ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!