Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Amerikaban A2 jogsival milyen...

Amerikaban A2 jogsival milyen motprt vezethetek?

Figyelt kérdés
Amerikaban szeretnek turara menni 1200ccm harleyval de nem tudom hogy tudok e menni ezzel. Akategoriaval vagy meg kell csinalnom a korlatlant?

2020. szept. 20. 18:51
 1/8 anonim válasza:
25%

ott nincsenek korlátok, 1 kategória van ami mindenre jó (tehát korlátlan)

szóval a te korlátozodd jogsidnak ott nincs megfelelő változata, ettől függetlenül túristaként lehet hogy vezethetsz vele de ugyan úgy korlátozottan mint itthon, ebbe a harley nem fog beleférni

2020. szept. 20. 19:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1# ostobasag, amit irsz.

Kerdezo, a magyar korlatlan jogsival sem vezethetsz az USA-ban motorkerekpart elmeletileg. Gyakorlatilag a rendortol fugg, hogy elenged-e vagy sem.

Az alapelv, hogy pl. hiaba van autovezetoi jogositvanyod, az nem ervenyes motorkerekparra. Akinek motorja is van, meg autoja is, annak ket kulonbozo vizsgat kell tennie. A motorkerekparokon belul ket (harom, az oldalkocsisoknak kulon) fele jogsi van, es allamonkent valtoznak a kovetelmenyek.

Melyik allamban szeretnetek turazni, es milyen hosszu ideig tartana a tura? Itteni Harley-val, veszitek, vagy berlitek?

2020. szept. 21. 05:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
...es varnek az utazassal legalabb egy evet, mert a covid miatt elegge el vannak varazsolva a szallasok, a vadkemping pedig nem annyira divat errefele (kigyok, vadallatok, vagy csak egy puskatulajdonos telektulaj...)
2020. szept. 21. 05:23
 4/8 A kérdező kommentje:
2022 ben tervezek menni. Kb 6-8 fovel los Angeles tol Chicagoig vegig a 66-os uton. A motorok berelve lennenek es elvileg a szallasok is benne vannak.
2020. szept. 21. 06:37
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja es kb 22 napra mnnenk amibol 17 nap lenne a motorozas.
2020. szept. 21. 06:39
 6/8 anonim ***** válasza:
"Szelíd motorosok" ? :-)
2020. szept. 21. 08:55
 7/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Csináltass itthon nemzetközi jogsit (IDP).

2020. szept. 21. 11:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Nem arra a sorozatra az ötlet megszületése után találtam.

Köszönöm a linkeket keresgéltem rajta. A nemzetközi jogsit mindenképp kiakartam váltani, de nem találtam választ a kérdésemre hogy A2 jogosÍtvánnyal milyen motorokat vezethetek ott.

2020. szept. 21. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!