Hogyan koltozhetek ki Kanadaba?
3as!
Az a helyzet hogy de szeretnenk de mivel meg egyutt nem eltunk ezert balgasagnak tarttom a hazasodast. Mivel itt UKben a helyzet szerintem ennel mar csak rosszabb lesz tekintve a virus utan var rank meg egy brexit is, ezert en jobbnak ereznem megprobalni Kanadat. Nem feltetlenul a parom miatt szimplan csak mert jokat hallok. Es az az igazsag hogy amig nem teljesen biztos hogy nalunk minden mukodne a kapcsolatunkban es az eletunkben addig en nem hagyatkoznek senki masra. Egyedul ha lehetseges jobb lenne menjek es akkor ha bajban is leszunk emberileg egymassal akkor nem allok ott a semmivel. Meg tulajdonkepp o a szuloi hazba megy haza anyjaval elni. En azt nem biztos hogy szeretnem magamnak. Kerdezoskodtem mar sokfele de mindenki a hazassagot havasolja. Ilyen nehez volna tenyleg bejutni egymagamnak?
5
Bocsánat,hogy ide írok és nem provokálásnak tartom de muszáj megkérdeznem és úgy látom te értesz hozzá:
Ha Kanadába tényleg ennyire nehéz bejutni akkor,hogy tudott odamenni Miskolc környékéről egy halom roma meg lecsúszott fehér?
Szerintem a nagyrészüknek még érettségije se volt
7
És ott tudtak integrálódni?
Én nem tudnám már eljátszani akkor pl,hogy a német származásom miatt hátrány ér?
9
Komoly nem tudtam
Torontoban ezek szerint nincsenek olyan gettók mint Európában Londonban vagy Párizsban?Vagy akár Pesten a Népliget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!