Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mit tehetnénk ez ügyben?

Mit tehetnénk ez ügyben?

Figyelt kérdés

Kimennénk az USA-ba, de anyu nagyon fél repülőre szállni..

Megkérdeztem már tőlük (a szüleimtől), hogy anya ha nem félnél, akkor kimentünk volna már? erre az volt a válaszuk, hogy persze.. szóval csak ezt tart vissza..apunak és nekem ezzel egy nagy álmunk teljesülne, de hát anyu.. Mit tehetnénk érte, hogy ne féljen? Vagy erre nincs gyógymód?

2010. aug. 3. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Az én anyósom sokáig azért nem látogatott meg minket mert betegesen fél a repüléstől..Végül is tavaly kirepült hozzánk,mert az orvos azt javasolta neki,hogy indulás előtt (mielőtt a gépre felszállna) vegyen be nyugtatót..(amit a doki írt fel neki) Nagyon jól viselte a repülést,és nem bánta meg,hogy kijött egy kicsit..

Talán nektek is el kéne menni az orvoshoz,és elmondani,hogy anyukádnak félelmei vannak..Biztos van megoldás az ő esetében is..

2010. aug. 3. 12:56
 2/8 anonim válasza:

Hány éves vagy?

Muszáj vinni Anyukádat is?

2010. aug. 3. 13:06
 3/8 anonim ***** válasza:
apukáddal ketten is kimehettek egy hétre. én biztos engedném a férjemet és a lányomat ha ez lenne a nagy álmuk én pedig maradnék ha ennyire félek. de egy biztos a félelmeim sosem gátolnának új élmények szerzésében.
2010. aug. 3. 13:06
 4/8 A kérdező kommentje:
13 éves lány vagyok..
2010. aug. 3. 21:09
 5/8 anonim válasza:

13 évesen már van remény. Váltsátok valóra Apukáddal az álmotokat.

Ne fáradjatok a fóbiák leküzdésével. Egy kis nyugtatóval nem lehet elintézni, költséges felkészítő tréningek hatékonyak, ahol pár órára be is ültetik repgébbe a Mamát, eljátsszák az összes izgalomra okot adó helyzetet ...stb.

(Korod azért számít, mert kisebbeket gyakran szédítenek a szüleik......, pl.: csak azért nem repülünk, mert..., stb.)

2010. aug. 3. 23:54
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.. na majd meglátjuk mi is lesz így belőle..eddig ugyanis soha nem voltunk sehol anyu nélkül így külföldön.. pl.: meghívott magához a barinője Angliában..és anyu miatt utaztuk át kocsival egész Európát, csakhogy neki ne kelljen repcsin utaznia...szoal majd meglátjuk de azért köszi:))
2010. aug. 4. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Nyugtassad meg az anyut, hogy nem kell félnie,

"mert még egyetlen repülő sem maradt odafönn".

2010. aug. 5. 00:47
 8/8 A kérdező kommentje:

utsó: xD

ez nagy! :))

2010. aug. 5. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!