Mit tehetnénk ez ügyben?
Kimennénk az USA-ba, de anyu nagyon fél repülőre szállni..
Megkérdeztem már tőlük (a szüleimtől), hogy anya ha nem félnél, akkor kimentünk volna már? erre az volt a válaszuk, hogy persze.. szóval csak ezt tart vissza..apunak és nekem ezzel egy nagy álmunk teljesülne, de hát anyu.. Mit tehetnénk érte, hogy ne féljen? Vagy erre nincs gyógymód?
Az én anyósom sokáig azért nem látogatott meg minket mert betegesen fél a repüléstől..Végül is tavaly kirepült hozzánk,mert az orvos azt javasolta neki,hogy indulás előtt (mielőtt a gépre felszállna) vegyen be nyugtatót..(amit a doki írt fel neki) Nagyon jól viselte a repülést,és nem bánta meg,hogy kijött egy kicsit..
Talán nektek is el kéne menni az orvoshoz,és elmondani,hogy anyukádnak félelmei vannak..Biztos van megoldás az ő esetében is..
Hány éves vagy?
Muszáj vinni Anyukádat is?
13 évesen már van remény. Váltsátok valóra Apukáddal az álmotokat.
Ne fáradjatok a fóbiák leküzdésével. Egy kis nyugtatóval nem lehet elintézni, költséges felkészítő tréningek hatékonyak, ahol pár órára be is ültetik repgébbe a Mamát, eljátsszák az összes izgalomra okot adó helyzetet ...stb.
(Korod azért számít, mert kisebbeket gyakran szédítenek a szüleik......, pl.: csak azért nem repülünk, mert..., stb.)
Nyugtassad meg az anyut, hogy nem kell félnie,
"mert még egyetlen repülő sem maradt odafönn".
utsó: xD
ez nagy! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!