Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Mexikó biztonságosabb mint az...

Mexikó biztonságosabb mint az USA?

Figyelt kérdés

Mexikót nagyon biztonságosnak mondják,sokszor olvastam,hogy pl biztonságosabb mint Magyarország

USA-ban viszont láttam brutális részeket és volt olyan ahová még a helyiek is azt mondták,hogy ne menjek be mert kinyírnak

Los Angelesnek is vannak olyan részei,hogy oda épeszű ember nem megy be

2020. júl. 9. 00:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
2020. júl. 9. 13:34
 12/15 D. Brasco ***** válasza:
58%

Biztosan nagyon biztonságos lehet mexico az usa-hoz képest....föleg miután köztudott,hogy az államokban körözött igencsak veszélyes emberek jó fele mexicoba szökik át és ott bújkál.

Eleve egy csóró putri ország,ahova szinte minden irányból csak a slepp meg csőcselék áramlik befele.

2020. júl. 9. 14:59
 13/15 A kérdező kommentje:

12-es olvass utána

Érdekes itt gyakorin mindenki pont a fordítottját állította eddig a kérdésig...

2020. júl. 9. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
79%
Oaxaca Campeche Yucatan olyan biztonsagos mint magyarorszag vagy meg biztonsagosabb, a tobbi regt nem tudom mert ott nem voltam de Acapulco Ciudad Huarez nem biztonsagos, mindenhol ezt irjak. Az angol kulugy honlapja a legpontosabb a vilagon, onnan tudsz tajekozodni. Ja se kit nem lattam lovoldozni, hetkoznapi turistakent semmi bajod nem lesz, ott is csak a bandak harcoonak egymassal de ez inkabb az ezsaki reszt erinti.
2020. júl. 9. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
Ja es 3.-s te segghulye vagy, vagy csak egyszeruen magyar birka. Mexikoban nincs sok latnivalo???????? Idiota.
2020. júl. 9. 17:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!