Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ha Amerikába szeretnék utazni...

Ha Amerikába szeretnék utazni pár hétre (nyaralni), akkor ahhoz kell valami vízum vagy akármi?

Figyelt kérdés

2020. jún. 20. 17:47
 1/10 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy természetesen NEM MOST!
2020. jún. 20. 17:48
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kell
2020. jún. 20. 17:52
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Igen, kell.

ESTA erre keress ra, interneten kell igenyelni, kifizetni (mikor en mentem 40 font volt) es varni amig elfogadjak, ez lehet 1het-2honap is, attol fugg mennyire halad eppen gyorsan az ugyinteses, nekem hamar megjott.

Azt ki kell nyomtatnod, es a miutan leszalltal a repulorol lesz hatar ellenorzes, akkor be kell mutatnod.

Utana 2 evig ervenyes, es azido alatt barmennyiszer beutazhatsz vele :)

2020. jún. 20. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

3

Azt azért hangsúlyozzuk ki hogy az ESTA nem garantálja hogy beléphetsz az USA-ba, simán visszafordíthatnak. Ezt azért nem árt észben tartani.

2020. jún. 20. 18:06
 5/10 anonim ***** válasza:
93%
3.-s teged jol atbaxtak, az esta 14 usd es par nap alatt megjon, nem kell kinyomtatni mert bent lestlza rendszerben ennek ellenere mindig legyen lementve pl tabletre es en azert kis is nyomtattam de senki nem kerte
2020. jún. 20. 18:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

ESTA kell.

És valóban: 14 USD, és gyakorlatilag azonnal megjön. Én kb. 10 perc alatt megkaptam még anno.

Ahol többet kérnek, az közvetítő oldal, és átverés. A hivatalos oldalon csináld.

Az is tény, hogy nem garantálja, hogy beengednek az országba - de ezt semmi sem garantálja, csak ha már közli a határőr, hogy menj...

2020. jún. 20. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:
86%

3as vagyok, igazatok van elirtam, 2-onknek volt annyi, rosszul valtotta az angol fontot a kartyankrol, es extra kezelesi koltseget volt le a bank, igy volt osszesen 40 angol font :) 14 dollar, igazatok van!

Minket mindenfele macera nelkul beengedtek, szerencsere 5 perc volt az egesz maximum.

2020. jún. 20. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:

"pár hétre (nyaralni), akkor ahhoz kell valami "

Igen!

Pár millió.

2020. jún. 21. 17:55
 9/10 Endr 72 ***** válasza:
100%

Kérhetsz vízumot.Ez 10 évig érvényes.Ez alatt bármikor,max 90,vagy annyi időre amit a bevándorlási tiszt engedélyez, (elvben) beutazhatsz az országba.Ezt kint egyszer meg lehet hosszabbítani.

Vagy kérsz ESTA-t,ahogy fent írták.Ez 90 napra érvényes.Ez után el kell hagyni az országot.Mint írták,csak a hivatalos,esta.gov.hu oldalt használd.

DE tudnod kell,sem a vízum,sem az esta nem jogosít belépésre.

Csak a repülőre szállhatsz fel.Az amerikai reptéren minden további nélkül visszafordíthat,és neked semmi jogorvoslati lehetőséged nincs.

2020. jún. 21. 18:15
 10/10 Marton Löke válasza:

14 USD a vízum ára. Gondolj arra, hogy csak a hivatalo követségi oldalon vedd, az első, ami a Googleban feljön egy sereg "közvetítő" akinél ugyanolyan minden, csak 10-20 ezer forinttal többe kerül.

Jól olvass hozzá, mit szabad, mit nem, mert az USA határátlépés borzasztó. Az esetleg sokórás várakozás csak egy dolog.

Aztán amikor már végre bent vagy USA nagyszerű hely. De drága, főleg Kalifornia, és a keleti parti városok.

De ha van rá elég pénzed akkor nagyszerű út.

2020. jún. 23. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!