Ha lehetőségetek lenne rá hogy úgymond semmit se veszítve beutazzatok az államokat,elnetek vele?
4 éve vagyok new Yorkban,de meg semmit se láttam Amerikából. A munkán kívül nem köt ide semmi,és van nemi félretett pénzem,így arra gondoltam én és egy barátom egy félig bicikli,félig busz úttal körbe utaznánk az államokat a nyár elejétől kezdve ameddig tart.
Az biztos hogy nagy kaland lenne,holott nem veszélytelen.
Ferjemmel, vagy ot-hat eve. Mi egy toyota 4x4-essel vittuk a bringakat, es nagyon jo volt. Voltak helyek, ahol harom napig is ott maradtunk, es a bringakkal bejartuk a kornyeket. Volt, ahol a falu fogadojaban aludtunk (de jo is volt vegre megfurodni...!!!) Osszessegeben nagyon jo volt.
Coyotes es kigyok itt is vannak, ahol elunk (glendale, CA), medvekhez egy par merfolddel arrebb kell menni, de vannak.
Ahogy mindenhol. Ahol azt gondolod, hogy na itt a sziklak kozott miert lenne, nincs semmi ennivalo nekik, nos, ott is vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!