Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Kanadában túristavízummal is...

Csicsikusz kérdése:

Kanadában túristavízummal is lehet ottani bankszámlát nyitni?

Figyelt kérdés
Csak mert az usában lehetett. Meg gondolom sok helyen csekkel fizetnek
2020. máj. 12. 20:17
 1/4 anonim ***** válasza:
28%

Ha ott szeretnél számlád nyitni, akkor nem egyszerűbb rákeresni a google-lal? Szeintem inkább csak unatkozol, de tessék:

You may be able to open a bank account with the proper identification in Canada if you’re not a Canadian citizen or if you live in another country.

You may need to go to the financial institution in person to open a bank account.

Contact the financial institution for more information about opening a bank account if you're not a Canadian citizen.

2020. máj. 12. 23:45
 2/4 anonim ***** válasza:

[link] 1. Valamilyen olyan azonosítót kell felmutassál, amit kanadai hatóság állított ki. Turistaként nem lesz ilyened. 2. Ha olyan számlát nyitsz, aminek van kamata, akkor a társadalmbiztosítási számodat meg kell adjad.

Az hogy én mit szívtam 2008-ban friss rezidensként mert rossz címre küldte a hatóság először a PR kártyát, az nem emberi. Turistaként esélyed nincs.

2020. máj. 13. 02:10
 3/4 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen lakcímhez, vagy egyéb, tartózkodásra jogosító azonosítóhoz van kötve a bankszámla-nyitás. És ez csak egyre szigorodik a pénzmosás és terrorizmus elleni nemzetközi együttműködésnek köszönhetően.
2020. máj. 14. 10:12
 4/4 anonim ***** válasza:
Kell ottani álllandó lakcím
2020. máj. 14. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!