Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Nekem van egy rokonom (apukam...

Nekem van egy rokonom (apukam unokatesoja), aki kint el Amerikaban. Ki szeretnek koltozni kb 5-6 ev mulva. Tud nekem ez a rokonom segiteni szerintetek? Mi ennek a menete?

Figyelt kérdés
2020. ápr. 11. 15:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
miért nem?*
2020. ápr. 11. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd meg, milyen vízumtípusok vannak, és vedd végig, melyikre van egyáltalán esélyed, illetve mit tudsz tenni érte. Nem szenyózni akarok, de ez a minimum, amit a saját jövőd érdekében első körben megtehetsz, ha nem csak álmodozni akarsz, hanem tervezni.

Nem lehetetlen, de segítség vagy kimagasló szakmai tudás nélkül nagyon kicsi az esélye. A rokonod nem elég közeli rokon ahhoz, hogy csak úgy vízumot igényeljen neked. Ha van olyan vállalkozása vagy kapcsolata, hogy tudnának munkát szerezni, az segíthet, de az sem olyan egyszerű, nem kapod meg automatikusan bármi csipcsup pozíció után a vízumot. Tanulni, szakmai gyakorlatra kimehetsz, és keresheted a lehetőségeket, de ne erre alapozd az életed. Konkrétan már a házastársi/jegyes vízum se olyan egyszerű, mint akár csak pár éve.

2020. ápr. 12. 08:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem tudja végignézni, mert magyarul sem tud, nemhogy angolul.
2020. ápr. 12. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!